19. juni 2019
Med arrangementet »De bedste begyndelser« inviterer Karen Blixen Museet til debutantaften de 19. februar. Her er det Emma Bess - forfatter til novellerne Mødre, døtre, søstre. Foto: Lea Meilandt
gallery icon

Se billedserie

Med arrangementet »De bedste begyndelser« inviterer Karen Blixen Museet til debutantaften de 19. februar. Her er det Emma Bess - forfatter til novellerne Mødre, døtre, søstre. Foto: Lea Meilandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye forfattere indtager Blixen Museet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye forfattere indtager Blixen Museet
Hørsholm - 09. februar 2019 kl. 08:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det Danske Akademi og Karen Blixen Museet har fornøjelse af at indbyde alle interesserede til en aften med nye danske forfattere. Det er den 19. februar, skriver Frederiksborg Amts Avis lørdag.

- Vi skal møde tre debutanter, hvis bøger har tilføjet dansk litteratur vigtige temaer og ideer, fortæller museumsdirektør Catherine Lefebvre.

De tre debutanter er Theresa Salmonsen med digtene, Kast himlen i havet (2017), Emma Bess med novellerne Mødre, døtre, søstre (2018) og Shosha Raymond med romanen, Stillezone ( 2018).

Bøgerne har fået en meget fin modtagelse og står som nogle af de bedste debuter fra 2017 og 2018.

- På debutantaftenen bliver der lejlighed til at høre tekststykker fra de tre debutbøger og deltage i en samtale med forfatterne. Der er introduktion ved Anne-Marie Mai, Det Danske Akademi, lyder det fra Catherine Lefebvre, der selv byder velkommen.

Arrangementet foregår på Karen Blixen Museet tirsdag den 19. februar fra klokken 19.30-21.00. Her kan man også se den nye permanente udstilling, mens caféen er åben fra klokken 18.00. Blixens hjem er dog lukket denne aften.

Billetter koster 125 kroner og kan købes på billetto.dk og er inkl. adgang til museets nye anmelderroste udstilling »Mod, humor og kærlighed« . Arrangementet er inkl. en forfriskning. For yderligere spørgsmål er man velkomne til at kontakte museumsdirektør Catherine Lefebvre på tlf. 2773 2614 eller cl@blixen.dk

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede