4. juli 2020
At interessen for Loops helt specielle motionskoncept er meget stor - også i Hørsholm - bevidnes af, at der allerede på førstedagen blev indskrevet 350 nye medlemmer.  Privatfoto
At interessen for Loops helt specielle motionskoncept er meget stor - også i Hørsholm - bevidnes af, at der allerede på førstedagen blev indskrevet 350 nye medlemmer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fitnesskæde slog dørene op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fitnesskæde slog dørene op
Hørsholm - 13. marts 2019 kl. 08:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Loop Fitnesscenter åbnede lørdag den 7. Marts klokken 10.00 dørene for motionshungrende hørsholmborgere i deres nye lokaler på Usserød Kongevej.

Det blev en flot indvielse, med et stort fremmøde af lokale borgere, som trods blæst og byger kunne overvære byrådsmedlem og folketingskandidat Kristian N. Jensen (V) klippe det røde bånd, og i sin egenskab af medlem af Hørsholm kommunens Erhvervs- og beskæftigelsesudvalg roste han Loop for at have fundet vej til den nordlige del af Hørsholm kommune.

arrow Læs også: Åbning: Ny bistro ryster posen

At interessen for Loops helt specielle motionskoncept er meget stor - også i Hørsholm - bevidnes af, at der allerede på førstedagen blev indskrevet 350 nye medlemmer, heraf mange modne motionister, som finder konceptet med, at man kan træne hele kroppen på under en halv time interessant.

Ud over at se de mange træningsmaskiner an, kunne gæsterne til åbningen få forfriskninger. Det nye træningscenter ligger på Usserød Kongevej 99.

arrow Legekæden åbner butik i Hørsholm
03. februar 2019 kl. 17:35 Opdateret: kl. 17:47
arrow Ny forretning åbner i Hovedgaden
11. januar 2019 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:46
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?