26. marts 2019
Borgmester Morten Slotved (K) mener, der er gode muligheder for, at Hørsholm Kommune får flere bud på byggegrundene i PH Park i denne omgang.  Foto: Allan Nørregaard
Borgmester Morten Slotved (K) mener, der er gode muligheder for, at Hørsholm Kommune får flere bud på byggegrundene i PH Park i denne omgang. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu sættes sidste del af PH Park til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu sættes sidste del af PH Park til salg
Hørsholm - 17. oktober 2018 kl. 06:14
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det står allerede klart, at de første boliger i PH Park kommer til at bestå af et moderne bofællesskab, og nu skal de resterende tre byggefelter på den tidligere hospitalsgrund udbydes.

- Inden for 14 dage kommer de tre næste byggefelter i udbud, og vi skulle meget gerne have fået nogle tilbud inden udgangen af januar næste år, siger borgmester Morten Slotved (K), der har tiltro til, at Hørsholm Kommune denne gang får bud fra interesserede investorer, selvom kommunen kun fik ét bud, da to af byggefelterne tidligere på året var i udbud.

- Jeg forventer, at vi får flere bud i denne omgang. Vi er i tættere dialog med markedet på nuværende tidspunkt, og vi har givet nogle længere svarfrister. Vi har fået nogle meget klare indikationer på, at der vil komme bud, så jeg vil blive meget overrasket og meget skuffet, hvis det ikke lykkes, siger borgmesteren.

Når udbuddet er afsluttet, vil Hørsholm Kommune gå i gang med at udarbejde en lokalplan for området.

- I den lokalplan skal vi også gøre klart, hvilke muligheder Eco Village, der skal bygge i det ene byggefelt, har. Jeg håber meget på, at Eco Village kan have spaden i jorden allerede i oktober næste år, siger Morten Slotved, som understreger, at borgerne vil blive involveret i lokalplanprocessen.

- Vi laver en helt almindelig lokalplan, hvor borgerne bliver involveret, og der bliver en høringsperiode.

Eco Village, som Hørsholm Kommune har indgået en købsaftale med, vil bygge et moderne bofællesskab med cirka 70 boliger i varierende størrelser og et fælleshus på 800 kvadratmeter.

- Et bofællesskab er noget, kommunalbestyrelsen har efterlyst, og det er mit indtryk, at der er meget stor opbakning til den boform. Det er også en boform, som vil give mening i Hørsholm Kommune, siger Morten Slotved om projektet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede