21. november 2017
Der har ikke været rift om pladserne, når der er blevet vist film i Trommen. Kun knap ni gæster har i gennemsnit siddet på tilskuerrækkerne under hver filmforestilling. Foto: Allan Nørregaard
Der har ikke været rift om pladserne, når der er blevet vist film i Trommen. Kun knap ni gæster har i gennemsnit siddet på tilskuerrækkerne under hver filmforestilling. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni gæster per film i ny biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni gæster per film i ny biograf
Hørsholm - 13. september 2017 kl. 04:06
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

8,9 gæster. Så mange mennesker har der i gennemsnit siddet foran lærredet per film i Hørsholms fem måneder gamle biograf i Kulturhus Trommen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

I alt er der blevet solgt 5728 billetter til de 645 biografforestillinger, der har været i biografens fem første måneder. Det er mere end de 4675 billetter, Hørsholm Kommune havde forventet. Til gengæld havde kommunen også kun regnet med 140 filmvisninger.

- Vi har haft markant flere forestillinger, men når filmene først er købt, kan man vise filmen lige så mange gange, man ønsker. Vi har valgt, at vi gerne vil have et højt serviceniveau med mange film, og jeg har ingen problemer med, at der så sidder 8-10 mennesker i biografen og ser filmen. Vi lever op til alle forventninger, siger borgmester Morten Slotved (K), der selv var fortaler for biograf-projektet, til Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge Danske Biografer, der er en brancheforening for alle biografer i Danmark, var de mere end halvtomme sale dog ikke gået i en kommerciel biograf.

- Det er få gæster. 8,8 personer kan under ingen omstændigheder dække de udgifter, der er i forbindelse med en forestilling. På den måde er det jo fint, at det er en kommunal biograf, og at man har prioriteret at oprette det kulturtilbud, som en biograf er. Men i en kommerciel biograf var det ikke gået, siger Danske Biografers formand Kim Pedersen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk