4. marts 2021
Fredag aften er der mulighed for at se og høre Gustav Wolter helt tæt på, når han spiller i My Beautiful Gallery. Pressefoto
Fredag aften er der mulighed for at se og høre Gustav Wolter helt tæt på, når han spiller i My Beautiful Gallery. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musicalstjerne spiller i My Beautiful Gallery

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musicalstjerne spiller i My Beautiful Gallery
Opdateret 14. november 2019 kl. 13:31
Hørsholm - 14. november 2019 kl. 11:18

- Fredag 15. november er der lagt op til en af de største oplevelser vi nogensinde har indbudt til i My Beautiful Gallery, fortæller Benedicte Toft, der er indhaver af galleriet My Beautiful Gallery, som ligger i den gamle stationsbygning ved Rungsted Kyst Station.

Her spiller musicalstjernen Gustav Wolter nemlig klokken 20.00. Han er sanger, sangskriver og spiller hovedrollen som »Benny« i musicalen »Midt om natten«, der har solgt over 150.000 billetter til forestillinger over alt i Danmark.

Gustav Wolter har gennem flere år arbejdet i Nashville, USA, hvor han også har indspillet flere af hans egne sange, ligesom han har arbejdet som studiemusiker og musikproducer.

Fredag aften har han samlet et par gode venner, og sammen spiller de et udvalg af Gustavs egne sange og fortolkninger af kunstnere som Elton John, James Taylor og Sting.

- Og så kan det absolut ikke udelukkes, at vi også spiller en række numre af Kim Larsen fra eksempelvis Midt om Natten, som Gustav Wolter selv formulerer det.

- Det er altså et helt unikt event, som vi glæder os utroligt meget til at indbyde til. Man kan se videoer af nogle udvalgte sange på vores hjemmeside myBG.dk, blandt andet »Papirklip« fra Midt om Natten, som blev optaget i Tivolis koncertsal i forbindelse med Knæk Cancer, fortæller Benedicte Toft, inden hun fortsætter:

- Skulle konerne have svært ved at engagere manden til at komme, fordi der er kvalifikationskamp, så har galleriet arrangeret, at kampen bliver vist i et sidelokale, hvor man lige kan følge med i hvad stillingen er, når man alligevel er på vej ud efter et glas.

Samtidig har den britiske kunstner Heather Gartside udlovet et af sine kunstværker til den, der laver det flotteste papirklip til galleriet inden jul.

Gennem december måned vil der være papir og saks til at klippe den fineste slags julepynt, og klippene kommer alle til at hænge i galleriets vinduer i julemåneden.

My Beautiful Gallery ligger på Østre Stationsvej 6, 2960 Rungsted Kyst.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?