18. april 2021
Det er ikke en sjov tid at være forretningsejer i, og Mr. Gorm-indehaver Ken Bukrinsky har - efter at have tænkt sig om en ekstra gang - droppet sin kreative løsning med at holde bagdøren åben for kunder.
Det er ikke en sjov tid at være forretningsejer i, og Mr. Gorm-indehaver Ken Bukrinsky har - efter at have tænkt sig om en ekstra gang - droppet sin kreative løsning med at holde bagdøren åben for kunder.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mr. Gorm fortryder: Lukker bagdøren igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mr. Gorm fortryder: Lukker bagdøren igen

Ved nærmere eftertanke har Ken Bukrinsky valgt at droppe sin alternative corona-åbning, som han meldte ud i går efter Midtpunkts anden nedlukning i år

Opdateret 18. december 2020 kl. 17:59
Hørsholm - 18. december 2020 kl. 17:49
Af Morten Timm

Ken Bukrinsky, indehaver af Mr. Gorm i Hørsholm Midtpunkt, var efter torsdagens nedlukning af butikscentret hurtig til at tænke i nye muligheder og åbnede forretningens bagdør for at kunne betjene sine mange kunder, der endnu ikke havde nået at købe deres julegave.

Bagdøren vender nemlig ud til gaden ved Midtpunkts parkeringsplads ved Usserød Kongevej. Men efter at sovet på det, har han valgt at lukke bagdøren igen og som det meste af centret tage på uønsket juleferie.

"Jeg vil ikke bryde nogen regler, og da Hørsholm Midtpunkt som center er blevet tvangslukket, vurdere jeg desværre, at der alligevel ikke er mulighed for at sælge varer via vores indgang mod p-pladsen," oplyser Ken Bukrinsky til Ugebladet.

arrow Læs også: Ali er ny købmand i bymidten
Værre end i foråret

Torsdag kaldte Mr.Gorm-ejeren situationen for katastrofal - og personligt er han ulykkelig på hele Midtpunkts vegne med den igangværende renovering - og ikke mindst de nye butikker.

December er ubetinget årets største og vigtigste måned for hans butik - og hvor de kommende mange udgifter er bundet op på omsætningen fra julemåneden.

"Det er faktisk værre nu end i forårets nedlukning, fordi vi her til jul har købt specielt ind af særlige produktgrupper, fx. strik og skjorter, til julegaver. Og her har vi bundet meget kapital," forklarer Ken Bukrinsky.

Han ønsker nu alle sine kunder en glædelig jul og ser frem til at møde dem igen i det nye år.

arrow Ny nedlukning: Ingen tid til at reagere
17. december 2020 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:19
arrow Giver gaver til Mad med Hjertet-frivillige
12. december 2020 kl. 09:29 Opdateret: kl. 15:32
arrow Butik bruger formue på corona-sikkerhed
27. november 2020 kl. 06:25 Opdateret: kl. 14:31
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?