16. oktober 2019
Nordsjællands Politi har sendt to-tre patruljevogne til Rungsted, hvor to mistænkelige mænd er set luske rundt ved husene på Kildevej. Foto: Thomas Olsen
Nordsjællands Politi har sendt to-tre patruljevogne til Rungsted, hvor to mistænkelige mænd er set luske rundt ved husene på Kildevej. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkelige fyre udløser politiaktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkelige fyre udløser politiaktion
Opdateret 05. december 2018 kl. 13:16
Hørsholm - 05. december 2018 kl. 13:00
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To-tre politibiler er kørt til villakvarteret på Kildevej i Rungsted her ved middagstid, hvor beboere har set to mistænkelige mænd luskede rundt ved huse på vejen og har alarmeret Nordsjællands Politi, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Politiet har fået to henvendelser fra beboere, som er enige om, at der tale om to mænd med mellemøstligt udseende i alderen 25-35 år. Den ene er cirka 170 centimeter høj, spinkel og mørkt hår, som er svært at se længden på, fordi han har en grå jakke med hætte på samt mørke cowboybukser, mens den anden er omkring 185 centimeter høj og har mørkt kort hår, et rundt hovede og er iført en mørk islandsk sweater.

Det ene vidne mener, at mændene kører i en bordeauxrød Saab 95 med et registreringsnummer, der kan ligne TTU 788, hvilket for eksempel kan være svensk eller østeuropæisk, siger vagtchef Ole Hestbæk, Nordsjællands Politi.

- Vi vil rigtig gerne høre fra borgere, der har set noget derude, lyder det fra vagtchefen, som kan træffes på telefon 114.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede