17. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mester med masser af rutine i ringhjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mester med masser af rutine i ringhjørnet

16-årige Gabriele Osizi Sanchez fra Kokkedal er sjællandsk begyndermester med 70 år ældre træner som sekundant

Opdateret 21. september 2021 kl. 06:51
Hørsholm - 21. september 2021 kl. 06:00

Kun tre år efter at være begyndt med at bokse kan 16-årige Gabriele Osizi Sanches fra Karlebo Bokseklub nu kalde sig sjællandsk begyndermester.

Gabriele sikrede sig titlen ved mesterskaberne i Vordingborg, hvor han gjorde kort proces med sin modstander, som han stoppede i anden omgang.

Det var bokseklubbens formand Søren Rommelhoff, der 'opdagede' Gabriele i forbindelse med bokseundervisning på Holmegårdsskolen i Kokkedal og siden fik ham til at komme til boksetræning i klubben.

"Gabriele er en spændende bokser, som vi får set meget mere til fremtiden," mener Søren Rommelhoff, der beskriver Garbriele som motiveret til opgaven og er en stor rollemodel for de øvrige boksere.

Med sig i ringhjørnet i Vordingborg havde Gabrielle Osizi Sanchesz en ganske rutineret herre, nemlig 86-årige Kjeld Flemming fra Hørsholm, boksetræner i Karlebo - og mindst lige så kendt som jazzmusiker i byen.

Kjeld Flemming har en lang løbebane i boksesporten i bagagen og meldte sig for et par år siden som træner i Karlebo Bokseklub.

"Selvfølgelig betyder min rutine meget, men det er jo bokseren der skal levere varen, " lyder det fra Kjeld Flemming.

Rejser du til udlandet i år?