15. oktober 2019
Ved flytningen blev omkring et ton maskiner og cirka 3000 cremer og skønhedsplejeprodukter flyttet ind i det nye klinikcenter. Både Inez Krieger (t.v) og kosmetiker Anja O. Hansen er glade for de nye omgivelser. 

Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

Ved flytningen blev omkring et ton maskiner og cirka 3000 cremer og skønhedsplejeprodukter flyttet ind i det nye klinikcenter. Både Inez Krieger (t.v) og kosmetiker Anja O. Hansen er glade for de nye omgivelser. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange har fået øje på nyt klinikcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange har fået øje på nyt klinikcenter
Opdateret 24. april 2019 kl. 13:06
Hørsholm - 23. april 2019 kl. 09:37
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flytningen til Usserød Kongevej blev en udmarvende omgang, men nu er Hørsholms nye klinikcenter åbent, og borgerne kommer forbi som aldrig før, fortæller Inez Krieger fra Clever Skincare.

- Pigerne og jeg arbejdede 20 timer i døgnet i otte dage op til flytningen. Da vi endelig holdt reception, var alle på nær én nede med influenza, fordi vi kørte os selv så hårdt.

Inez Krieger smiler, mens hun fortæller om de udmarvende døgn op til åbningen af Hørsholms nye klinikcenter på Usserød Kongevej 7. Ved flytningen blev omkring et ton maskiner og cirka 3000 cremer og skønhedsplejeprodukter flyttet ind i det nye klinikcenter, hvor klienterne nu kan få behandlet alt fra dårlig ryg til eksamensangst.

Alligevel fortryder Inez Krieger, der er daglig leder af Clever Skincare, ikke et sekund, at hun tog initiativet til at starte det behandlerfællesskab, som det nye klinikcenter har udviklet sig til.

- Vi er med i byen på en helt anden måde end tidligere, fortæller Inez Krieger, inden hun fortsætter:

- Tidligere har vi lidt været en velkendt hemmelighed, der har spredt sig fra mund til mund. Nu kommer folk forbi på en helt anden måde. Vi har haft flere inde på klinikken i den seneste uge, end vi normalt havde på en måned, fortæller hun med et stort smil. Samtidig giver de forskellige klinikker, der deler centret, et fællesskab, som Inez Krieger og de andre behandlere sætter pris på.

- Jeg ville have et behandlerfællesskab, og det går faktisk væsentligt bedre, end jeg overhovedet havde turde håbe på. Vi kommer tæt på vores kunder, og derfor hører vi om, hvad de har lyst til og behov for. Nu kan vi sende dem lige ind ved siden af, hvis det giver mening, og det giver en bedre service til vores klienter. Vi er også flere mennesker på arbejde, og det giver mulighed for at udvide åbningstiderne, fortæller Inez Krieger.

Flytningen til Usserød Kongevej og etableringen af Hørsholms nye klinikcenter er derfor en beslutning, som Inez Krieger er glad for.

- Jeg ville til hver en tid flytte herop igen, fortæller hun.

Ud over Clever Skincare, holder ANTI AGE klinikken med Flemming Lauridsen og Susanne Mariegaard, der begge er erfarne inden for Botox og Fillers-behandlinger også til i det nye klinikcenter, ligesom MID Laser ved Dorte Krag, der behandler smerter, spændinger, idrætsskader, betændelsestilstande, KOL og astma, gør det. Anita Hillmann, der er statsautoriseret fodterapeut, har ligeledes til huse i det nye center, mens sygeplejerske Hanne Möhring fra Möhring Ellipse arbejder med karsprængninger og permanent hårfjerning på adressen. Hertil kan Susanne Lohdal fra Body & Breastcare nævnes. Hun laver termografi scanning, hvorved diverse dårligdomme pludselig finder sin forklaring.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede