1. december 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livestream: Påskedag i Hørsholm Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livestream: Påskedag i Hørsholm Kirke
Hørsholm - 12. april 2020 kl. 00:38

Det er altid bedre at tænde et lille lys end at forbande mørket! Det er budskabet fra Hørsholm Kirke, der livestreamer fra påskens fortællinger.

Gudstjenesterne vises på Hørsholm Kirkes Youtube-kanal, kirkens facebookside og og kirkens hjemmeside.

Da det drejer sig om livestreaming, så er youtube-linket først aktivt, når gudstjenesten og sendingen går i gang. Du kan også følge med nederst i denne artikel.

Hørsholm Kirke minder desuden om, at der også er gudstjeneste 2. påskedag kl. 10 med præst Dorte Fabrin Beltoft.

Påskedag kl. 10 - præst Nina Raunkjær - optakt gudstjenesten:

Jesus Kristus opstod fra de døde. Derfor fejrer vi påske. Betragt påskebudskabet som en historie, der faktisk fandt sted. Selv om ingen så det ske. Betragt den tomme grav som en tone, der måske nok først klinger hult, når den rammer dit rungende, spørgende hoved, men som langsomt, men sikkert, mens du giver den plads, får en rundere og dybere klang og udvider din bevidsthed, indtil du til sidst rummer en lyd, der bedst beskrives som vellyd og den gode følelse af tro, håb og kærlighed, som englen skaber med sit ”frygt ikke”.

Påskemorgen fortæller om en hændelse så betydningsfuld, at den er rakt fra slægt til slægt gennem tusindvis af år – en tone fra himlen, der aldrig forstummer, men vækker genklang hver gang englen begynder med sit ”frygt ikke” og slutter med sit ”nu har jeg sagt jer det”.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?