27. maj 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livestream: Langfredag i Hørsholm Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livestream: Langfredag i Hørsholm Kirke
Hørsholm - 10. april 2020 kl. 00:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er altid bedre at tænde et lille lys end at forbande mørket! Det er budskabet fra Hørsholm Kirke, der livestreamer fra påskens fortællinger.

Gudstjenesterne vises på Hørsholm Kirkes Youtube-kanal, kirkens facebookside og og kirkens hjemmeside.

Da det drejer sig om livestreaming, så er youtube-linket først aktivt, når gudstjenesten og sendingen går i gang. Du kan også følge med nederst i denne artikel.

Hørsholm Kirke minder desuden om, at der også er gudstjeneste 2. påskedag kl. 10 med præst Dorte Fabrin Beltoft.

Langfredag kl. 10 - præst Per Melhof - optakt til gudstjenesten:

Langfredags fortælling om Jesus, der dør på korset, er ikke et guddommeligt marionetteater. Det er ikke Gud, der i blodrus kræver det endegyldige offer og dræber sin egen søn for at forsone sig med sine andre mennesker. Det er menneskelig vold og skyld, vi er vidner til: Pilatus, ypperstepræsterne og soldaterne.

Og Gud griber ikke ind.

Han vender den anden kind til og siger, at sådan skal vi også gøre. Gud kender ikke til vold. Han ser den, han tør være i den, og han bærer den.

Og det må vi gerne meditere lidt over. Og så skal vi turde gå ud og prøve at gøre ligeså, sendt ud med hans velsignelse, hverken bedre eller klogere end Pilatus, ypperstepræsterne eller soldaterne.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?