21. juli 2019
I et nyt samarbejde samler de handelsdrivende i Hørsholm Midtpunkt og Hovedgaden deres kræfter. Samarbejdet skal styrke handelslivet i Hørsholm i en turbulent tid. 

Foto: Sophus Zarrs Soelberg
I et nyt samarbejde samler de handelsdrivende i Hørsholm Midtpunkt og Hovedgaden deres kræfter. Samarbejdet skal styrke handelslivet i Hørsholm i en turbulent tid. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liv i bymidten: Overlevelse handler om at stå sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liv i bymidten: Overlevelse handler om at stå sammen
Hørsholm - 15. marts 2019 kl. 06:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens ord som »butiksdød« og »overlevelse« finder vej til debatten om de små bymidters fortsatte eksistens, og storcentre i årevis har presset de mindre handlende, ledes der med lys og lygte efter muligheder, hvorpå kræfter kan samles og byrum gøres så indbydende, at de kan tage kampen op med et ændret forbrugsmønster og den stadig stigende handel på internettet. Hørsholm er ingen undtagelse. Her er et nyt samarbejde blevet sat i værk, der skal styrke byen, så der også i fremtiden er et centrum i Hørsholm, hvor borgerne kan mødes og handle.

arrow Læs også: Ny psykolog rykker ind i Hovedgaden

Det fortæller Birger Iversen, der er formand for Centerforeningen Hørsholm Midtpunkt og indehaver af Unik Optik.

- Det nye samarbejde handler om at få samlet byen. Vi har en masse ideer, som vi skal have set på, hvordan vi kan udføre, siger han. Indtil videre har samarbejdet blandt andet betydet, at Centerforeningen Hørsholm Midtpunkt og Gågaden Hørsholm Handelsforening, der består af henholdsvis butikker fra Midtpunktet og Hovedgaden, har samarbejdet om annoncering, blandt andet da der blev fejret Fastelavn i Hørsholm.

Erik Lyngsøe, der er medindehaver af Jens Lyngsøe Interieur og bestyrelsesmedlem i Gågaden Hørsholm Handelsforening, fortæller ligeledes, at samarbejdet skal styrke en samlet bymidte i Hørsholm.

- Hvis vi skal klare os i den stadig stigende konkurrence, bliver vi nødt til at stå sammen. Vi har et unikt handelsliv i Hørsholm, fordi vi både har kædebutikker i midtpunktet og specialforretninger i selve gågaden. Det er en styrke. Med samarbejdet vil vi blive bedre til at melde ud, hvem vi er, og hvad vi kan til omverdenen, lyder det fra formanden. Som et konkret eksempel på det nye samarbejde kan det nævnes, at da Hørsholm Midtpunkt og Gågaden samarbejdede om at afvikle fastelavn for nylig, annoncerede de to handelsforeninger sammen, og de koordinerede deres indsats, så byens borgere kunne nå med til arrangementer både lørdag og søndag, ligesom begivenhederne blev planlagt, så de handlende kunne gå fra det ene til det andet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 15. marts 2019.

arrow Unge iværksættere kæmper mod fordomme
22. februar 2019 kl. 12:02 Opdateret: kl. 13:03
arrow Hørsholm får nyt klinikcenter
15. februar 2019 kl. 09:16 Opdateret: kl. 09:16

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede