27. februar 2020
Hørsholm har fået sit eget lagerhotel til opbevaring af alt det, der ikke er plads til derhjemme. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Hørsholm har fået sit eget lagerhotel til opbevaring af alt det, der ikke er plads til derhjemme. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lagerhotel åbner i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lagerhotel åbner i Hørsholm
Hørsholm - 23. januar 2020 kl. 15:36
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stor interesse for at kunne leje opbevaringsplads, og derfor åbner nettolager nu et lagerhotel i Hørsholm, hvilket bliver det første af slagsen i byen.

Nettolager er et landsdækkende virksomhed med over 50 lagerhoteller. Konceptet består i høflig selvbetjening, hvor man tager ud på adressen og vælger præcis den størrelse rum som passer til ens behov, herefter booker og betaler man via nettolagers app den dag rummet booket, og herefter trækkes pengene månedligt uden nogen former besvær.

Hos nettolager er der ingen binding, hvilket betyder, at man kan opsige sit rum fra dag til dag, hvorefter man får den resterende forudbetalte leje retur, så har man brug for et rum i 12 dage, så betaler man for 12 dage.

Sikkerheden er der ikke sparet på, der er blandt andet video overvågning, alarm på alle rum, samt temperatur og fugtighedsstyring. Der holdes løbende opsyn med lagerhotellet.

For at kunderne skal føle sig sikre, har man hos nettolagers kundeservice åbent alle dage fra klokken 8.00 til 18.00, desuden er der en vagttelefon resten af tiden, så man kan få fat i hjælp døgnet rundt.

Det nye lager kan findes på adressen Kærvej 25, 2970 Hørsholm.