20. november 2018
Der er for meget mudderkastning i valgkampen, mener viceborgmester Henrik Klitgaard (R) og borgmester Morten Slotved (K). Foto: Allan Nørregaard
Der er for meget mudderkastning i valgkampen, mener viceborgmester Henrik Klitgaard (R) og borgmester Morten Slotved (K). Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kritik: Valget er gået i mudder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kritik: Valget er gået i mudder
Hørsholm - 13. november 2017 kl. 05:27
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Valgkampen er blevet fuldstændig afsporet.

Så klart lyder det fra Henrik Klitgaard (R), der i valgkampen blandt andet har trukket sig fra at debattere i avisens spalter, fordi det hele i hans optik er gået i mudder.

- Jeg har trukket mig fra debatten, fordi jeg ikke vil bruge tid på mudderkastning. Jeg vil meget hellere fortælle om Radikale Venstres visioner, siger Henrik Klitgaard.

Borgmester Morten Slotved (K) er enig i kritikken:

- Jeg er overrasket over, at denne her valgkamp går ud på, hvor hurtigt man kan løbe fra de sager og beslutninger, der har været de sidste fire år. Det overrasker mig, at man kan sidde og drøfte nogle ting i kommunalbestyrelsen og udvalgene og projektlægge og så en måned senere få hukommelsessvigt og ikke stå ved det. Det ærgrer mig, at valgdebatten er blevet sådan, siger Morten Slotved, der særligt langer ud efter Venstre.

Venstres formand Jørgen Eirfeldt mener dog ikke, de to partier har noget at være utilfredse med.

- Det er helt malplaceret det her. Det er jo kun fordi, valgkampen ikke kører, som de gerne vil have, den kører. Vi har mange gange oplevet, at mange andre gerne vil fortælle os, hvad Venstres politik er. Men det er vi nu altså de bedste til. Og når de selv har startet den evindelige diskussion om, hvad vi mener, så har de ret i, at debatten kan blive lidt negativ. Men det er selvfølgelig også fordi, der er noget af historikken, de ikke kan løbe fra.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag. I aften tørner spidskandidaterne sammen i valgdebat i Trommen fra klokken 19 til 21. Alle er velkomne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk