21. november 2017
Tal fra Nordsjællands Politi, som Frederiksborg Amts Avis har fået aktindsigt i, viser, at kriminaliteten er faldende på Kokkedal Station. Men politiet glæder sig ikke for tidligt og fortsætter de indsatser, de har i stationsområdet. Foto: Lars Sandager Ramlow
Tal fra Nordsjællands Politi, som Frederiksborg Amts Avis har fået aktindsigt i, viser, at kriminaliteten er faldende på Kokkedal Station. Men politiet glæder sig ikke for tidligt og fortsætter de indsatser, de har i stationsområdet. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kriminaliteten falder på Kokkedal Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kriminaliteten falder på Kokkedal Station
Hørsholm - 20. maj 2017 kl. 06:00
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der sker ikke nær så mange kriminelle hændelser på Kokkedal Station, som der tidligere har gjort. Det viser tal fra Nordsjællands Politi, som Frederiksborg Amts Avis har fået aktindsigt i.

arrow Læs også: Buschauffør overfaldet med slag og spark

Mens kriminaliteten kun udviklede sig i en dårlig retning fra 2012, hvor der er registreret 35 hændelser omkring stationen, til 2014, hvor der er registreret 114 hændelser, har udviklingen til gengæld været positiv de seneste år. Sidste år blev der således registreret 75 hændelser, mens der i år er registreret foreløbig 22.

- Hvis man skal forholde sig til dataene, er kriminaliteten i det lille område faldende, men det ændrer ikke ved, at folk kan have en følelse af, at området er utrygt, siger Lau Lauritzen, vicepolitiinspektør og stationsleder på Station Nord, Nordsjællands Politi.

Ifølge Lau Lauritzen har politiet også registreret en positiv udvikling de seneste måneder.

- Vi har oplevet en positiv udvikling gennem de sidste fire-fem måneder. Men tal forklarer ikke alting, og vi er forsigtige med at glæde os for tidligt, siger han.

Vicepolitiinspektøren understreger også, at politiet har - og fortsat vil have - fokus på stationsområdet.

- Vi er godt klar over, at Kokkedal Station er et af de steder, hvor vi har haft nogle udfordringer. Vi har stationen som fokusområde og har et tæt samarbejde med DSB, Banedanmark, lokale erhvervsdrivende, Hørsholm Kommune og Fredensborg Kommune, ligesom vi har det lokale SSP-samarbejde. Vores særlige enhed, Enhed for trygge boligområder, har også lavet indsatser på stationen, siger Lau Lauritzen og fortsætter:

- Det er et svært område. Derfor skal der hele tiden være en indsats, og det er ikke sådan, at vi letter på trykket. Vi fortsætter med det fokus, vi har, siger Lau Lauritzen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

arrow Kokkedal Station: Politikere vil undersøge vagtværn
20. maj 2017 kl. 07:47 Opdateret: kl. 15:31
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk