25. januar 2021
Marie Carmen Koppel giver nu en tredje koncert 13. december. Pressefoto
Marie Carmen Koppel giver nu en tredje koncert 13. december. Pressefoto
Foto: Maria Sattrup / www.vv110.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koppel stiller op til ekstra-ekstra-koncert i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koppel stiller op til ekstra-ekstra-koncert i kirken

De to første julekoncerter 13. december er udsolgt

Hørsholm - 24. november 2020 kl. 06:05

Corona-restriktionerne er en stor udfordring for kunstnere og de arrangerende foreninger. Således også for soul- og jazzsangerinden Marie Carmen Koppel, hendes musikere og den frivillige forening Kulturforsyningen, der siden 2010 har præsenteret hendes julekoncerter i Hørsholm Kirke.

arrow Læs også: Bas og Bach friday i Kokkedal Kirke

Årets julekoncert søndag 13. december var hurtigt udsolgt. Der blev derfor arrangeret en ekstra-koncert samme dag, og denne koncert er også udsolgt.

Går på igen kl. 20

"Der er godt nyt til de mange, der er gået forgæves efter billetter til koncerten de sidste par uger, for det er i hast blevet besluttet, at der bliver en ekstra-ekstra-koncert om aftenen kl. 20," fortæller formand for Kulturforsyningen Jerry Ritz i en pressemeddelelse.

"Publikumskapaciteten i kirken er på grund af krav om afstand begrænset til en tredjedel af normalt, og derfor er det gået stærkt med at få solgt det begrænsede antal billetter," forklarer han videre.

"Da jeg hørte, at alle billetterne til de to koncerter om eftermiddagen og aftenen var revet væk, og folk måtte gå forgæves efter billetter, sagde jeg straks OK til af give en tredje koncert om aftenen," fortæller Marie Carmen Koppel i pressemeddelelsen.

Jeg vil ikke skuffe mit publikum i Hørsholm, som har fulgt mig trofast gennem årene. Jeg elsker det smukke kirkerum med den gode akustik og nærværet med publikum - modsat koncerter i teatre- og koncerthuse kan jeg se publikum og være i øjenhøjde med dem, fortsætter hun".

Som alle de tidligere år akkompagneres Marie Carmen Koppel af Steen Rasmussen på keyboards og lillebroderen Benjamin Koppel på saxofon.

Billetter til ekstra-ekstra-koncerten kan købes på www.billetlugen.dk

jesl

arrow Prince's danske bassist funker løs i Trommen
23. november 2020 kl. 07:43 Opdateret: kl. 09:16
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?