18. oktober 2021
Dansk Folkeparti i Hørsholm har igen Glen Madsen, 45 år, som spidskandidat, mens partiformand Søren Kibsgaard er listens nummer to. Pressefotos
Dansk Folkeparti i Hørsholm har igen Glen Madsen, 45 år, som spidskandidat, mens partiformand Søren Kibsgaard er listens nummer to. Pressefotos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar med nye kandidater: Parti tæt på fordobling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar med nye kandidater: Parti tæt på fordobling

Glen Madsen er igen valgt til Dansk Folkepartis spidskandidat ved kommunalvalget i Hørsholm, hvor partiet nu præsentere syv kandidater

Opdateret 01. juni 2021 kl. 14:32
Hørsholm - 20. maj 2021 kl. 17:05
Af Morten Timm

Dansk Folkeparti har netop afholdt opstillingsmøde og kan nu præsentere syv kandidater til kommunalvalget i Hørsholm, der finder sted tirsdag den 16. november 2021.

arrow Læs også: Efter eksklusion: Nyt parti klar med stort kandidathold

Partiets nuværende kommunalbestyrelsesmedlem Glen Madsen blev samtidig enstemmigt valgt som spidskandidat.

Herefter er partiets nye lokalformand Søren Kibsgaard valgt som nummer to på listen, efterfulgt af Nina Weber, Dorte Greulich, Nicolas Lund, Stella Lund og Lena Nordstrøm.

Kæmpet en brav kamp

Desuden besluttet DF at køre med sideordnet opstilling. Det betyder, at det udelukkende er kandidaternes personlige stemmetal, der afgør, hvem der bliver valgt.

"Vi er glade for, at vi nu kan offentliggøre navnene på vores kandidater. Glen Madsen har virkelig kæmpet for at gøre Hørsholm til en bedre by for især børnefamilier og ældre. Samtidig med at han har sat spot på den usunde måde, mange ting foregår på i kommunen. Det har været en brav kamp. Og derfor var det en selvfølge for medlemmerne, enstemmigt at genvælge Glen som partiets spidskandidat," siger Dansk Folkepartis lokalformand Søren Kibsgaard i en pressemeddelelse.

Han kom selv ind lige efter som listens nummer to.

"Det er jeg utrolig beæret over og stolt af. Selvom det politiske univers er nyt for mig, så har jeg masser af gå-på-mod, og jeg brænder for at gøre en positiv forskel for mine medmennesker."

I forhold til resten af kandidatholdet mener DF-formanden, at de stiller med en rigtig god baggrunds, alders- og kønsmæssig fordeling.

"Det er et virkelig stærkt hold med flere kandidater end tidligere," tilføjer han.

FAKTA
Dansk Folkeparti opstiller foreløbig følgende syv kandidater til kommunalvalget i november:
  1. Glen Madsen, 45 år
  2. Søren Kibsgaard, 34 år
  3. Nina Weber, 73 år
  4. Dorte Greulich, 57 år
  5. Nicolas Lund, 48 år
  6. Stella Lund, 45 år
  7. Lena Nordstrøm, 67 år
Vi skal gå frem

Det er formandens ambition, at Dansk Folkeparti går frem ved kommunalvalget. I 2017 fik partiet samlet 682 stemmer, svarende til 4,6 procent af de afgivne stemmer. Det var en tilbagegang på 1,1 procentpoint i forhold til valget i 2013. Heraf var der 272 personlige stemmer til Glen Madsen, der var den eneste af de fire DF-kandidater, der blev valgt ind.

På opstillingsmødet hos DF fik lokalbestyrelsen i øvrigt mandat til at tage flere kandidater med på listen, og ifølge partiformand, er der en god sandsynlighed for, at listen når at blive suppleret med flere kandidater. Ved valget i 2017 havde DF fire opstillede kandidater.

arrow Klitgaard fortsætter i front for Radikale
04. juni 2021 kl. 07:19 Opdateret: kl. 13:56
Rejser du til udlandet i år?