4. juli 2020
Til at gøre de fremmødte klogere på værket, forfatterskabet og forfatteren Søren Kierkegaard får biblioteket besøg af foredragsholder, Ph.d., sognepræst og forfatter Pia Søltoft. Pressefoto
Til at gøre de fremmødte klogere på værket, forfatterskabet og forfatteren Søren Kierkegaard får biblioteket besøg af foredragsholder, Ph.d., sognepræst og forfatter Pia Søltoft. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kierkegaards forførende forfatterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kierkegaards forførende forfatterskab
Hørsholm - 20. oktober 2019 kl. 09:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tag til klassikerforedrag på Hørsholm Bibliotek tirsdag den 22. oktober klokken 17.00 og bliv klogere på et af de største navne inden for både dansk og vestlig litteratur- og åndshistorie: Søren Kierkegaard.

I dette foredrag, kaster Hørsholm Bibliotek sig over et af dansk litteraturhistories vægtigste værker: Søren Kierkegaards »Forførerens dagbog«. Foredraget vil kaste lys over hele Kierkegaards forfatterskab, og man vil få svar på følgende spørgsmål: Hvad skrev han? Hvordan skrev han? Hvad var grundtanken med det, han skrev? Og hvad ville han med sin læser?

Svaret på det sidste er, at han ville forføre hende eller ham til selv at tage stilling til sig selv og sit liv. Derfor vil Kierkegaards syn på forførelse - og Forførerens Dagbog - stå centralt i foredraget.

Til at gøre de fremmødte klogere på værket, forfatterskabet og forfatteren Søren Kierkegaard får biblioteket besøg af foredragsholder, Ph.d., sognepræst og forfatter Pia Søltoft.

Arrangementet er en del af foredragsrækken »Kend dine klassikere«, som introducerer til et nøje udvalg af kultur- og litteraturhistorisk betydningsfulde forfatterskaber og centrale værker af de største, mest læste og anerkendte forfattere.

Der kræves billet for at deltage ved arrangementet. Billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?