14. december 2017
Borgmester Morten Slotved (K) vil gerne have børnefamilier til Hørsholm - og samtidig få en god pris for byggegrundene på Hospitalsgrunden. Foto: Allan Nørregaard
Borgmester Morten Slotved (K) vil gerne have børnefamilier til Hørsholm - og samtidig få en god pris for byggegrundene på Hospitalsgrunden. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampagne skal skabe »hype« om Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampagne skal skabe »hype« om Hørsholm
Hørsholm - 21. september 2017 kl. 05:56
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Det er konge at vokse op i Hørsholm«.

Sådan lyder det bærende slogan i en kampagne, der skal brande Hørsholm og både tiltrække tilflyttere til Hørsholm og fastholde de, der allerede bor i kommunen. Fokus er dog klart at få flere familier til Hørsholm.

- Vi er meget enige om, at vi gerne vil kunne tiltrække børnefamilier, og at det særligt er dem, der skal blive opmærksomme på, at det er fedt at bo her i Hørsholm. Det er vigtigt, at næste generation også får øjnene op for Hørsholm, siger borgmester Morten Slotved (K).

Det er brandingbureauet 2+1, der står bag kampagnen, som skal bestå af både lyd, tekst og billeder. For kampagnen er målsætningen klar:

- Byens samlede tilbud skal stå stærkere i målgruppens bevidsthed. Lidt populært sagt har byen det, børnefamilierne vil have, men børnefamilierne er bare ikke klar over det, lyder det i Økonomiudvalgets dagsorden.

Økonomiudvalget har netop godkendt sloganet og kampagnen, og pengene til det store kommunikationsarbejde skal komme fra den pulje penge, der er sat af i forbindelse med nedrivningen af bygningerne på Hospitalsgrunden.

Hospitalsgrunden spiller nemlig en stor rolle i, at Hørsholm Kommune netop nu har fokus på branding.

- Vi forventer, at vi til næste år kan have to ud af de fire byggefelter på Hospitalsgrunden i udbud, og i den forbindelse er det vigtigt, at Hørsholm bliver brandet, siger Morten Slotved.

Og der er to grunde til, at Hospitalsgrunden er vigtig.

- Vi er gået i gang med en udviklingsproces på Hospitalsgrunden, hvor vi gerne vil have tilflyttere til Hørsholm og meget gerne børnefamilier. Hvis det skal lykkes, skal vi også have gjort folk opmærksomme på byens kvaliteter, siger Morten Slotved og fortsætter:

- Derudover står developerne i kø for at købe en del af Hospitalsgrunden, og vi tror også på, vi får grundene solgt til en god pris. Men for at få developerne til at betale en så god pris som muligt, må der gerne blive skabt »hype« om Hørsholm, så vi på den måde får sikret prisen bedst muligt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk