23. juni 2021
Rungsted-spilleren Johanne Svendsen gik sejrrigt ud af sin Grand Slam-debut ved juniorernes French Open i Paris. Foto: Leschly Tennis Foundation
Rungsted-spilleren Johanne Svendsen gik sejrrigt ud af sin Grand Slam-debut ved juniorernes French Open i Paris. Foto: Leschly Tennis Foundation
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Johannes Grand Slam-debut udviklede sig til gyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Johannes Grand Slam-debut udviklede sig til gyser

17-årige Johanne Svendsen fra Hørsholm Rungsted Tennisklub er videre til anden runde ved juniorernes French Open i tennis i Paris efter sejr i sand gyser mod russer

Opdateret 07. juni 2021 kl. 15:48
Hørsholm - 07. juni 2021 kl. 15:17

Efter to en halv times fight kunne det lokale danske tennistalent Johanne Svendsen knytte næven i sin Grand Slam-debut.

arrow Læs også: Foreninger kan få taletid ved udvalgsmøde

For under den parisiske aftenhimmel sent søndag aften vandt hun over russiske Maria Sholokhova med de tætte cifre på 6-4, 4-6 og 6-4 ved juniorernes French Open.

"Det var virkelig en sindssyg oplevelse. Jeg prøvede at se det som en normal kamp, men det er svært, når man står på Roland Garros-anlægget og spiller den største kamp i karrieren indtil videre", fortalte en stolt Johanne Svendsen fra Hørsholm Rungsted Tennisklub lige efter sejren.

Kampen svingede

I tredje og afgørende sæt svingede kampen konstant frem og tilbage, og begge spillere var tydeligt nervøse.

"Jeg holdt fokus til sidst og var på mentalt. Men det var meget, meget lidt, der afgjorde det," analyserer den unge tennisspiller.

Blandt de 50 bedste

Johanne Svendsen er i Paris med Leschly Tennis Foundation, der er ansvarlig for det unge talents karriere. For blot et halvt år siden rangerede Svendsen som nr. 376 i verden for juniorer - nu er hun blandt de 50 bedste.

Anden runde i single spiller Johanne tirsdag, og senere i dag mandag skal hun i aktion i double med sin peruvianske makker.

arrow Tag med på Store Cykeldag og få ny bølle-viden
11. juni 2021 kl. 07:18 Opdateret: kl. 09:29
arrow Sommerbold: Flere klubhold klar til DM i sandet
10. juni 2021 kl. 15:52 Opdateret: kl. 17:00
arrow Aflyst igen-igen: Ingen sankthansbål ved kirken
09. juni 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 15:29
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?