17. januar 2018
I 2017 kan der i Kokkedal Industripark se ud som her i Store Heddinge, hvor Jem & Fix åbnede sidste sommer. For lavprisbyggemarkedet har nemlig planer om at etablere sig i Hørsholm, og en ny lokalplan, der skal gøre det muligt, er på vej.
I 2017 kan der i Kokkedal Industripark se ud som her i Store Heddinge, hvor Jem & Fix åbnede sidste sommer. For lavprisbyggemarkedet har nemlig planer om at etablere sig i Hørsholm, og en ny lokalplan, der skal gøre det muligt, er på vej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jem & Fix på vej til Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jem & Fix på vej til Hørsholm
Opdateret 18. april 2016 kl. 14:35
Hørsholm - 18. april 2016 kl. 05:22
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny lokalplan baner vejen for, at Jem & Fix kan etablere sig i Hørsholm. Miljø- og Planlægningsudvalget har nemlig godkendt lokalplanen, der tillader en butik med særlig pladskrævende varegrupper i en del af den bygning, hvor Carl Ras Engroscenter i dag holder til. Og de særlig pladskrævende varer bliver fra Jem & Fix.

- Det er korrekt, at vi har planer om at etablere os i Kokkedal. Vi mener, der er kundebasis for en Jem & Fix. Vi har kigget meget, meget, længe for at lave en, og nu er vi så endt der, siger Svend Pedersen, administrerende direktør i Jem & Fix til Frederiksborg Amts Avis.

I Miljø- og Planlægningsudvalget er politikerne ifølge formand Peter Antonsen (Borgerlisten) enige om at lave en ny lokalplan, så Jem & Fix kan rykke til Hørsholm.

- Vi er positive. Det er i overensstemmelse med de tanker, vi har for arealerne derude. Det er et indstriområde, hvor der i forvejen er pladskrævende varegrupper, så vi får egentlig bare en ensartet planlægning, siger Peter Antonsen.

Og at Jem & Fix skal være i samme bygning som Carl Ras Engroscenter, der er et værktøjsmagasin, ser Svend Pedersen ikke problemer i.

- Vi lever fint ved siden af dem. De er et værktøjsmagasin for professionelle håndværkere, og vi henvender os til en anden kundegruppe, siger han.

Jem & Fix er ifølge den administrerende direktør byggemarkedernes svar på Netto.

- Det er os, der er lavprisbutikken. Det er ligesom at se Netto mod Føtex, siger han.

Kokkedal Industripark er ikke det eneste sted, Jem & Fix har i kikkerten. De er netop åbnet i Farum, i Gilleleje åbner et byggemarked i maj, og så har Jem & Fix kig på adresser i Fredensborg, Birkerød og flere andre steder.

- Vi kigger flere steder, og det har vi gjort gennem flere år. Det er en naturlig udvikling, at vi stille og roligt etablerer os i de bykoncentrationer, der ligger nord for København. Vi tror på en håndfuld butikker mere i Nordsjælland, siger Svend Pedersen.

Jem & Fix forventes at åbne i Kokkedal Industripark i 2017. Før byggeriet kan gå i gang, skal lokalplanen dog godkendes i kommunalbestyrelsen, før den sendes i offentlig høring.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk