30. maj 2020
To mænd og en kvinde fik alle fængselsdomme ved Retten i Helsingør i fredags, hvor der faldt dom i en sag om ulykkelig kærlighed, der endte helt galt i en lejligheden på Ådalsparkvej. Foto: Lars Sandager Ramlow
To mænd og en kvinde fik alle fængselsdomme ved Retten i Helsingør i fredags, hvor der faldt dom i en sag om ulykkelig kærlighed, der endte helt galt i en lejligheden på Ådalsparkvej. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jalousi førte til blodigt drama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jalousi førte til blodigt drama
Hørsholm - 13. maj 2019 kl. 08:22
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var jalousi og vrede, der den 9. september sidste år endte i et særdeles blodigt opgør mellem to mænd og en kvinde i en lejlighed på Ådalsparkvej i Hørsholm.

arrow Læs også: Tumult: Kvinde skræmte tyve væk midt om natten

Det kom frem ved Retten i Helsingør i fredags, hvor alle tre blev idømt fængselsstraffe efter anklageskriftet. Det fortæller anklagerfuldmægtig Sufian Akram til Frederiksborg Amts Avis.

- Den 9. september sidste år dukkede en 31-årig mand op ved lejligheden på Ådalsparkvej klokken 06.14. I lejligheden bor en 25-årig kvinde, som manden tidligere har været kæreste med. Manden tog han hen til lejligheden, fordi han havde mistanke om, at hun løj for ham. I lejligheden var også en 22-årig mand fra Gentofte.

Han bankede på, hvorefter døren blev smækket i hovedet på ham, fortæller Sufian Akram.

Den 31-årige mand blev så vred, at han fandt en cirka en meter lang træpæl, som han brugte til at skaffe sig adgang til lejligheden. Herefter brugte han pælen til at slå den 22-årige mand på arme, ben og i hovedet - dog kun med hudafskrabninger til følge.

- Efter at have fået slag med træpælen kom den unge mand og ekskæresten i en slags brydekamp, der endte ude i køkkenet. Her blev den 31-årlige stukket med en køkkenkniv af den 22-årige, hvorved han fik et dybt stik, der gik gennem et brystben og den venstre lunge, forklarer anklagerfuldmægtigen.

Også kvinden fik fat på en brødkniv, som hun to gange tog i brug til at stikke ekskæresten med i hovedet. Den 31-årige fik dog kun overfladiske skrammer af stikkene.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

arrow Så indbrudstyv løbe ud af huset
13. maj 2019 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:12
arrow Hærværk mod parkeret bil
13. maj 2019 kl. 11:03 Opdateret: kl. 11:03
arrow Tyv stjal parfume og smykker
13. maj 2019 kl. 11:02 Opdateret: kl. 11:02
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?