22. april 2019
Nordsjællands Politi efterforsker et indbrud i byggemarkedet Fog i Hørsholm, hvor gerningsmændene skar pengeboksen op med vinkelsliber efter at have skaffet sig adgang til bygningen ved at skære hul i taget. Foto: Kenn Thomsen
Nordsjællands Politi efterforsker et indbrud i byggemarkedet Fog i Hørsholm, hvor gerningsmændene skar pengeboksen op med vinkelsliber efter at have skaffet sig adgang til bygningen ved at skære hul i taget. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrud i bedste Olsen-Banden stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrud i bedste Olsen-Banden stil
Hørsholm - 16. december 2018 kl. 10:24
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tyve medbragte stiger til et indbrud, der foregik ved at skære hul i taget, på byggemarkedet Fog på Kokkedal Industrivej 15 i Hørsholm, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Vagtselskab ringede til nabo ved indbrud

Indbruddet er ifølge Nordsjællands Politi foregået mellem fredag aften klokken 18 og lørdag morgen klokken 07.50, idet gerningsmændene kom ind via et hul, de skar i taget og videre ned gennem en gipsvæg.

- De skar pengeboksen op med en vinkelsliber på stedet og tømte boksen, fortæller vagtchef Dyre Sønnicksen, Nordsjællands Politi, som ikke kan fortælle, hvad der er stjålet, idet politiet afventer nærmere information fra byggemarkedet, og politirapporten ikke er skrevet færdig endnu.

Omstændigheder ved indbruddet kan minde om en Olsen-Banden film, mener Dyre Sønnicksen, der blandt andet peger på gerningsmændenes brug af stiger, som formentlig er taget fra en anden trælasthandel i nærheden, idet anmelderen har oplyst, at det ikke er Fogs stiger, og de blev efterladt på stedet.

Der er tilsyneladende ikke blevet aktiveret en tyverialarm ved indbruddet. Men gerningsmændene er muligvis blevet filmet af en videoovervågning på stedet, hvilket undersøges.

arrow 63-årig spritbilist standset
16. december 2018 kl. 13:29 Opdateret: kl. 13:29
arrow Politi fik unge til at flytte fest indenfor
16. december 2018 kl. 11:17 Opdateret: kl. 11:17
arrow Indbrudstyv fandt nøgle til våbenskab
16. december 2018 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede