26. september 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indbrud: Tyve prøver tre huse på samme vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indbrud: Tyve prøver tre huse på samme vej
Hørsholm - 21. oktober 2019 kl. 14:31
Af Sophus Zarrs Soelberg

Endnu en gang har indbrudstyvene haft travlt i Hørsholm, hvorfra politiet i weekenden har modtaget syv anmeldelser vedrørende indbrud.

Flere borgere fra Hørsholm kan dog efter weekenden glæde sig en anelse over indbrudstyvenes lave succesrate.

I weekenden har politiet modtaget syv anmeldelser vedrørende indbrud, men i de fire af tilfældende er det - omend ruder er blevet knust og døre åbnet - slet ikke lykkedes tyvene at komme ind i det hjem, som vedkommende forsøgte at bryde ind i.

Alligevel har antallet af anmeldelser været højt, og det kan hænge sammen med, at mange i sidste uge holdte efterårsferie.

- Det har været efterårsferie, og der er - desværre - flere indbrud end normalt, oplyser pressevagt ved Nordsjællands Politi.

Den første anmeldelse modtog politiet fredag eftermiddag. Her anmeldte en borger fra Mariehøj Alle i Hørsholm, at der aftenen forinden havde været et forsøg på indbrud i vedkommendes hus.

Det lykkedes dog ikke tyvene at komme ind.

Det gjorde det til gengæld i et andet hus på Mariehøj Alle, hvorfra en borger ligeledes anmeldte fredag, at der havde været ubudne gæster forbi. Her var det lykkedes en eller flere gerningsmænd at få adgang til huset via et vindue i tidsrummet mellem torsdag aften og fredag morgen.

Lørdag morgen modtog politiet en tredje anmeldelse fra Mariehøj Alle i Hørsholm, hvor der var konstateret et indbrudsforsøg, der dog kun blev ved forsøget.

På en adresse på Bakkealle i Hørsholm lykkedes det tyve at komme ind igennem et vindue, hvorefter der blev stjålet værktøj. Dette indbrud fandt sted torsdag aften og blev anmeldt fredag.

I tidsrummet mellem fredag eftermiddag og lørdag eftermiddag lykkedes det desuden en eller flere gerningsmænd at skaffe sig adgang til et hus ved Slettevang i Hørsholm ved at knuse en rude i en terrassedør. Politiet modtog anmeldelsen lørdag.

Samme fremgang benyttede indbrudstyve ved en adresse på Anemonevej i Hørsholm, hvor der i løbet af efterårsferien var indbrud.

Anmelder oplyser her, at indbruddet fandt sted på et tidspunkt i løbet af ugen, men det vides ikke med sikkerhed hvornår.

Weekendens sidste anmeldelse drejer sig om et hus i Folehaveparken i Hørsholm. Her knuste en eller flere gerningsmænd en rude i husets havedør, men der blev ikke stjålet noget huset efterfølgende.

Har debatten om sexisme taget overhånd?