18. oktober 2021
Efter måneders arbejde er en gammel vogngarage i Hørsholm blevet bygget om til et fuldt funktionelt træningscenter. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

Efter måneders arbejde er en gammel vogngarage i Hørsholm blevet bygget om til et fuldt funktionelt træningscenter. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Imponerende forvandling: Hjemmebygget fitnesscenter er klar til brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Imponerende forvandling: Hjemmebygget fitnesscenter er klar til brug

Efter måneders arbejde er en gammel vogngarage blevet bygget om til et fuldt funktionelt træningscenter med moderne udstyr. Se den imponerende forvandling her:

Opdateret 19. august 2021 kl. 14:35
Hørsholm - 19. august 2021 kl. 14:02
Af Sophus Zarrs Soelberg

Vinduerne er blevet udskiftet, dørene ligeså, gulvet har fået en gennemgribende behandling, og væggene fremstår i dag hvidkalkede i et omfang, der har gjort den tidligere vogngarage ugenkendelig.

arrow Læs også: Se billederne: Mies vilde og historiske debut: »Det er fuldstændigt surrealistisk«

På Stenhavevej i Hørsholm har ægteparret Troels og Mette Munch Jørgensen renoveret deres garage, så den i dag fremstår som et komplet træningscenter med moderne træningsudstyr til enhver smag. Arbejdet har taget flere måneder og kostet i omegnen af 200.000 kroner, men nu står centret færdigt, og på lørdag inviterer de to træningsentusiaster indenfor.

Sådan så det ud, da parret stadig var i gang med renoveringen. Privatfoto

- Vi holder åbent hus, og det bliver formentlig et ud af flere. Vi bestiller kage og vi vil gerne invitere folk fra nærområdet til at komme forbi og se, hvad vi har arbejdet på. Vi inviterer egentlig bare til en uformel snak, om hvad vi står for, og giver mulighed for at se, hvad vi har bygget, fortæller Troels Munch Jørgensen mellem kettlebels og træningsstativer.

Personlige træning

Når porten til centeret åbner lørdag, vil Mette og Troels Munch Jørgensen stå klar til at fortælle om de forskellige typer af forløb, de vil tilbyde et stenkast fra deres hjem, og det centrale i centeret bliver, at man kan få en kvalificeret rådgivning, mens rammerne er private.

På Stenhavevej i Hørsholm har ægteparret Troels og Mette Munch Jørgensen renoveret deres garage, så den i dag fremstår som et komplet træningscenter. Foto: Sophus Zarrs Soelberg

Centret kommer til at appellere til dem, som vil have en privat oplevelse med høj faglighed, og der vil blive afholdt mor-barn-hold, hvor mødre på barsel kan træne, mens deres spædbørn er lige ved siden af.

Porten til træningscentret BLOX, som de to har navngivet deres nye projekt, vil blive kørt op lørdag den 21. august fra klokken 10.00 til 12.00 på Stenhavevej 13, hvor ægteparret byder på kaffe og kage til alle, der har lyst til at se Hørsholms nyeste - og muligvis mest intime - træningscenter.

Rejser du til udlandet i år?