20. oktober 2021
Fansene kunne torsdag ærgre sig over et nederlag på 1-5 mod østrigske Klagenfurt og glæde sig over en overtidssejr over Donetsk søndag i Champions Hockey League. Foto: Mads Hussing
Fansene kunne torsdag ærgre sig over et nederlag på 1-5 mod østrigske Klagenfurt og glæde sig over en overtidssejr over Donetsk søndag i Champions Hockey League. Foto: Mads Hussing
Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ikke set tidligere: Rungsted napper dansk rekord i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke set tidligere: Rungsted napper dansk rekord i Europa

De danske mestre er nu oppe på fem points i Chamions Hockey League - og har mulighed for at gå videre til play off

Hørsholm - 13. september 2021 kl. 11:45
Af Fred Jacobsen

Før de de to sidste kampe i Champions Hockey League (CHL), har Rungsted Seier Capitals danske mestre allerede nu sat dansk rekord i Europa.

arrow Læs også: Se billederne: Rungsted er en del af det gode selskab

Fem points er det indtil videre blevet til efter søndagens sejr i overtid mod ukrainske Donbas Donetsk.

Det er dansk rekord i Europa, hvor et dansk hold ikke tidligere har kunnet erobre mere end fire points i de seks puljekampe. Det gjort SønderjyskE i sæsonen 2014/15.

Avancement er muligt

Rungsted Seier Capital mangler stadig to kampe i oktober mod franske Rouen, der er bundhold i den gruppe, Rungsted spiller i. Disse kampe åbner mulighed for, at Rungsted høster points nok til at få videre fra puljen til play off kampene. Det er der endnu ingen danske klubber der har prøvet.

I søndagens kamp blev det hjemme til en sejr på 4-3 i overtid mod Donetsk fra Ukraine, som Rungsted tidligere havde besejret med 3-2 efter overtid på udebane.

Rungsted fik også et overraskende point med hjem fra Klagenfurt, gruppens tophold og favorit til at vinde puljen. Til gengæld blev det torsdag til et nederlag på 1-5 mod østrigerne i returkampen.

Gang i dansk liga

De europæiske kampe betyder, at de danske mestre er kommet bagud i den hjemlige Metalliga, hvor Rungsted tirsdag tager imod Herlev og fredag spiller hjemme mod Esbjerg.

Gang i dansk ligaI den første kamp i Metalligaen blev det til en sejr på 6-5 til Rungsted - efter overtid - i Herlev.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?