25. juni 2021
Scape Spirits Aps, der har destilleri i Rungsted og kontor i Hørsholm, har netop vundet flere medaljer i en stor, international spiritus konkurrence. Det er Ole Schrøter, som sammen med sin far H.C. står bag Ginscape, glad for. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Scape Spirits Aps, der har destilleri i Rungsted og kontor i Hørsholm, har netop vundet flere medaljer i en stor, international spiritus konkurrence. Det er Ole Schrøter, som sammen med sin far H.C. står bag Ginscape, glad for. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørsholm-virksomhed bliver verdensmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørsholm-virksomhed bliver verdensmester

Scape Spirits Aps, der ligger i Hørsholm, har netop vundet flere medaljer i en stor, international spiritus konkurrence

Opdateret 19. maj 2021 kl. 11:16
Hørsholm - 15. maj 2021 kl. 10:38

Der er noget med Hørsholm og gin, der ikke lader sig fornægte. Gennem flere år har Jakob Vallentins Nordic Gin House hevet guldmedaljer til byen, og nu er det danske brand Scape Spirits Aps, der også bor i Hørsholm, blevet ramt af en sand medaljeregn, efter virksomheden har deltaget i en stor, international konkurrence.

arrow Læs også: Hørsholms største gin-nørd vinder endnu en guldmedalje

Ginscape har nemlig vundet en dobbelt guldmedalje ved den prestigefyldte spirituskonkurrence International Spirits Challenge 2021. Virksomheden havde afleveret tre Ginscape-ginner, som alle blev præmieret i konkurrencen. Det var i kategorien »Navy Strength Gin/ 57% and above«, at Ginscape Navy Strength vandt dobbelt guld - kategoriens største hæder, som kun gives til én deltager i konkurrencen.

Udover dobbelt guld i Navy Strength-kategorien kan man hos Ginscape også glæde sig over, at de to andre Ginscape-ginner - London Dry Gin og Summer Orchard Gin - hver især modtog sølvmedaljer i deres respektive kategorier.

- At vinde dobbelt guld ved International Spirits Challenge i konkurrence med mange af de helt store spillere på markedet er noget alle drømmer om, men meget få opnår. Det er helt vildt, at vores Navy Strength gin er gået hele vejen, og at vi tilmed får to gange sølv til de øvrige ginner. Kort og godt er vi bare mega stolte over, at vi endnu engang får anerkendelse for vores hjertebørn, fortæller Ole Schrøter, som sammen med sin far H.C. står bag Ginscape. De har sammen et destilleri i Rungsted, mens Ginscapes kontor har hjemme i Hørsholm.

Har vundet før

Det er ikke første gang, virksomhedens gin bliver præmieret. Ginscapes allerførste gin, London Dry, der blev lanceret i 2017, vandt allerede i 2018 en flot guldmedalje ved World Gin Awards, som betød, at den allerede tidligt i sin eksistens bar prædikatet som én af verdens bedste ginner. Nu har Ginscape endnu engang bevist, at man i Hørsholm kan producere gin i absolut verdensklasse.

Selvom man netop har offentliggjort vinderne i de forskellige kategorier, må man hos Ginscape vente lidt endnu på at få overrakt det fysiske bevis. Det sker nemlig ved et større event til juli i London, hvor de danske gin-mænd skal på scenen side om side med nogle af verdens største spiritusproducenter.

arrow Ramt af corona: Sådan overlever verdens bedste gin
29. december 2020 kl. 05:37 Opdateret: kl. 15:56
arrow Lokal gin-nørd vinder VM
25. april 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 16:06
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?