3. april 2020
Team Hørsholm er meget stolt over at præsentere den nyindstiftede pris »Årets Sportsnavn i Hørsholm«. Vinderen modtager en skulptur udarbejdet af Kristian Von Hornsleth. 

Pressefoto
Team Hørsholm er meget stolt over at præsentere den nyindstiftede pris »Årets Sportsnavn i Hørsholm«. Vinderen modtager en skulptur udarbejdet af Kristian Von Hornsleth. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørsholm får ny sportspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørsholm får ny sportspris
Hørsholm - 20. januar 2020 kl. 15:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Hørsholm er meget stolt over at præsentere den nyindstiftede pris »Årets Sportsnavn i Hørsholm«.

- Årets Sportsnavn i Hørsholm er en pris, som vi i Team Hørsholm i al beskedenhed kalder Hørsholms mest prestigefyldte idrætspris. Det er kun de dygtigste lokale sportsstjerner, som når gennem nåleøjet og nomineres til prisen, fortæller næstformand i Team Hørsholm, Karsten Aabrink.

Team Hørsholm har nedsat en priskomite, som på baggrund af indstillinger fra kommunens idrætsklubber udvælger 3 kandidater, der går videre til den endelige udvælgelse.

Årets Sportsnavn bliver offentliggjort ved arrangementet Idrætsstjerner den 27. februar i Kulturhus Trommen.

Alle idrætsklubber inviteres nu til at indstille kandidater til Årets Sportsnavn 2019, og indstillingen af kandidater skal sendes til teamhorsholm@horsholm.dk senest den 1. februar 2020.

Formand for priskomiteen er mangeårigt medlem af Team Hørsholm advokat Mike Steen Hansen fra Mortang Advokater. Mike Steen Hansen ser frem til at kåre Årets Sportsnavn 2019, men slår fast, at alle de udvalgte kandidater skal se det som en stor anerkendelse overhovedet at være blevet nomineret til prisen, for nomineringen betyder, at idrætsudøveren har leveret fremragende flotte sportspræstationer i årets løb.

Udover Mike Steen Hansen består priskomiteen af formand for Team Hørsholm borgmester Morten Slotved, næstformand i Team Hørsholm Karsten Aabrink, medlem af Team Hørsholms bestyrelse Henrik Grønfeldt-Sørensen. Derudover er administrerende direktør i Weibel Scientific Peder R. Pedersen samt vores lokale ishockeylegende Per Holten Møller blevet udvalgt til priskomiteen. Weibel Scientific har været medlem af Team Hørsholm siden stiftelsen af Team Hørsholm, og Peder R. Pedersen siger om samarbejdet:

- Det betyder meget for os i Weibel, at vi er med til at sikre de lokale sportstalenters globale succes.

Per Holten Møller er tidligere professionel ishockeyspiller med en imponerende række liga- og landskampe samt en meget flot trænerkarriere bag sig.

- Det er en meget stor ære at blive udvalgt til komiteen og være med til at udvælge Årets Sportsnavn i Hørsholm, udtaler Per Holten Møller.

For at indstille en idrætsudøver, skal vedkommende have bopæl i Hørsholm Kommune eller være tilknyttet en idrætsklub i kommunen.