18. januar 2019
Hørsholm Kommune har brugt knap 900.000 kroner på juridisk bistand i forbindelse med en byggesag, som nu er blevet droppet. Foto: Allan Nørregaard
Hørsholm Kommune har brugt knap 900.000 kroner på juridisk bistand i forbindelse med en byggesag, som nu er blevet droppet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høj regning i droppet byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høj regning i droppet byggeri
Hørsholm - 13. juni 2018 kl. 04:16
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

885.358,39 kroner har Hørsholm Kommune betalt advokatfirmaet Bruun & Hjejle for at yde juridisk bistand i forbindelse med en byggesag, som kommunen nu har droppet.

Det viser en opgørelse, som Frederiksborg Amts Avis er kommet i besiddelse af.

Pengene er blevet brugt i forbindelse med udarbejdelsen af en såkaldt hensigtserklæring, der gav MOMO Development forkøbsret til ejendommen Vestre Stationsvej 12 i Rungsted, hvor MOMO Development ønskede at bygge.

Men i efteråret rejste borgerne så massiv modstand mod planerne, at kommunen har sadlet om og annulleret hensigtserklæringen.

Regningen til advokatfirmaet skal dog alligevel betales, og Dansk Folkepartis Glen Madsen er chokeret over beløbet.

- Hele forløbet omkring hensigtserklæringen skriger til himlen, og at den så også har kostet 885.000 kroner, er jo kun med til at sætte en tyk streg under hele vanviddet. Gad vide, hvad der i øvrigt er brugt af personalekroner på den sag. Man tør næsten ikke tænke på det, siger Glen Madsen til Frederiksborg Amts Avis.

Borgmester Morten Slotved (K) medgiver, at der er tale om mange penge, men siger samtidig, at de var nødvendige at bruge.

- Det koster penge at få ordentlig rådgivning, og at have et professionelt advokatbureau til at yde bistand, men det giver også den sikkerhed, at vi ikke er kommet på dybt vand i selve processen, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk