14. oktober 2019
Jullie W. Andersen er indehaver af Ø-Butikken i Hørsholm. Forretningen har stor succes, og i slutningen af marts åbner hun i nye og større lokaler, hvor der bliver plads til at slå armene ud. Den nye forretning vil fortsat ligge i gågaden - men længere nede ad gaden mellem Netto og Change - i Hovedgaden 47.
gallery icon

Se billedserie

Jullie W. Andersen er indehaver af Ø-Butikken i Hørsholm. Forretningen har stor succes, og i slutningen af marts åbner hun i nye og større lokaler, hvor der bliver plads til at slå armene ud. Den nye forretning vil fortsat ligge i gågaden - men længere nede ad gaden mellem Netto og Change - i Hovedgaden 47.
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsekost er en sund forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsekost er en sund forretning
Opdateret 19. februar 2015 kl. 17:25
Hørsholm - 19. februar 2015 kl. 05:33
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ø-Butikken i Hørsholm er en sund forretning.

I mere end en forstand. Helsekost-forretningen har på få år mere end 20-doblet omsætningen. Kunderne strømmer til - også fra nabokommunerne - og det har betydet, at indehaver Jullie W. Andersen mangler plads. Derfor tager hun nu et sats og flytter hele forretningen små 100 meter ned ad Hørsholm Hovedgade fra nummer 37 til nummer 47 - til lokalerne hvor Lasse Hjortnæs og Runners Lab har ligget. Her får hun 258 kvadratmeter, hvilket er næsten fire gange så meget plads, som da hun åbnede sin første forretning i 2008 på Usserød Kongevej.

- Jeg kniber mig selv lidt i armen. Flere har spurgt mig, om jeg virkelig tør gøre det. Mit svar er: Jeg ved det ikke, men nu har jeg gjort det. Jeg tror på mit koncept, siger Jullie W. Andersen til Frederiksborg Amts Avis, mens hun viser de nye lokaler frem.

Lokale håndværkere er i fuld gang med at sætte forretningen i stand. Vægge rives ned og nye sættes op, så Ø-Butikken får plads til tre behandler-rum.

Jullie W. Andersen har allerede i dag to biopater, en massør, en zone- og bach-terapeut. I forbindelsen med udvidelsen søger hun nu også andre behandlere. Det kan være en psykolog, akupunktør, homøopat eller lignende.

I den nye forretning er al elektricitet nu gennemgået og i de kommende uger skal der sættes syv nye radiatorer op i lokalerne, der indtil nu er blevet opvarmet af kun én radiator.

- Jeg bobler inden i. Det er som om forelskende sommerfugle flyver rundt i min mave. Jeg glæder mig helt vildt. Det er den fedeste følelse. Men jeg ved også udmærket, at det bliver hårdt. Det bliver lidt som at starte helt forfra. Alt skal ændres. Selv mine poser, hvor adressen står, lyder det fra Jullie W. Andersen.

Går alt efter planen åbner Jullie W. Andersen sin nye forretning i slutningen af marts.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis torsdag

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede