27. maj 2020
- Man kunne mærke på landsmødet, at der er enighed i partiet om, at nu skal vi stå sammen. Vi skal være i opposition til vores politiske modstandere og ikke til os selv, lyder det ablandt andet fra Annette Wiencken, der er optimistisk omkring Venstres nye formandskab. 

 Arkivfoto: Kenn Thomsen
- Man kunne mærke på landsmødet, at der er enighed i partiet om, at nu skal vi stå sammen. Vi skal være i opposition til vores politiske modstandere og ikke til os selv, lyder det ablandt andet fra Annette Wiencken, der er optimistisk omkring Venstres nye formandskab. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gruppeformand glæder sig over nyt V-formandskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppeformand glæder sig over nyt V-formandskab
Hørsholm - 21. september 2019 kl. 13:53
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg er meget optimistisk.

Sådan lyder det blandt andet fra Annette Wiencken (V), der er gruppeformand for Venstre i Hørsholm Kommunalbestyrelse, efter at Jakob Ellemann-Jensen (V) og Inger Støjberg (V) er blevet udnævnt som henholdsvis formand og næstformand ved Venstres ekstraordinære landsmøde i Herning Kongrescenter tidligere i dag.

arrow Læs også: Borgmester efter formandsvalg: Det rigtige makkerpar for Venstre

- Jakob (Ellemann-Jensen. red) er jo et oplagt emne, lyder det fra Annette Wiencken, inden hun fortsætter:

- Jeg tror, han har mange af de samme kvaliteter, som Lars Løkke. Han er vidende, og han har erfaring. Jeg glæder mig meget til at se, hvordan det udvikler sig, siger hun.

Om partiets nye næstformand Inger Støjberg fortæller gruppeformanden følgende:

- Inger er en stålfast og hårdtarbejdende person. Hun er simpelthen myreflittig. Hun har besøgt os i Hørsholm flere gange, og vi sætter meget pris på det engagement, som hun altid lægger for dagen, lyder det.

Mens Jakob Ellemann-Jensen var den eneste kandidat til formandsposten, blev der ved den ekstraordinære generalforsamling stemt om, hvem der skulle være næstformand. Her stod valget mellem netop udnævnte Inger Støjberg og Ellen Trane Nørby.

- Uanset om det var blevet Ellen (Trane Nørby. red) eller Inger (Støjberg) har jeg haft tiltro til fremtiden, for de har begge været meget klare omkring, at vi skal stå sammen i partiet. Man kunne også mærke på landsmødet, at der er enighed i partiet om, at nu skal vi stå sammen. Vi skal være i opposition til vores politiske modstandere og ikke til os selv, lyder det afslutningsvist fra Annette Wiencken.

arrow V i Slagelse: Super godt med ro på
21. september 2019 kl. 13:41 Opdateret: kl. 13:41
arrow Tilfreds Hasselriis: Strålende med Støjberg og Ellemann
21. september 2019 kl. 13:33 Opdateret: kl. 13:33
arrow Lokal V-formand: Nu skal regeringen have opposition
21. september 2019 kl. 13:26 Opdateret: kl. 14:14
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?