16. oktober 2019
Som oplæg til de kommende budgetforhandlinger foreslår administrationen i Hørsholm Kommune, at man halverer driftsstøtten til haveanlægget ved Rungstedlund, hvilket vil betyde, at der bliver 145.000 kroner mindre til at vedligeholde haveanlægget i årene fra 2020 til 2023. Det kan betyde, at en nylig renovering af haveanlægget, som har kostet Hørsholm Kommune 7 millioner, kan være spildt. 

 Foto: Allan Nørregaard
Som oplæg til de kommende budgetforhandlinger foreslår administrationen i Hørsholm Kommune, at man halverer driftsstøtten til haveanlægget ved Rungstedlund, hvilket vil betyde, at der bliver 145.000 kroner mindre til at vedligeholde haveanlægget i årene fra 2020 til 2023. Det kan betyde, at en nylig renovering af haveanlægget, som har kostet Hørsholm Kommune 7 millioner, kan være spildt. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønthøster kan ramme Blixens arv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønthøster kan ramme Blixens arv
Hørsholm - 04. juli 2019 kl. 04:00
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Karen Blixen Museet kom på Finansloven sidste år sikredes museets fortsatte eksistens, men nu trækker skyerne sig atter sammen over den verdensberømte danske forfatterindes barndomshjem, Rungstedlund.

arrow Læs også: Kærligheden skubbede til Karen Blixen

Som oplæg til de kommende budgetforhandlinger i Hørsholm Kommune foreslår administrationen nemlig, at man halverer driftsstøtten til haveanlægget ved Rungstedlund. Det kan blandt andet betyde, at en storstilet renovering af haveanlægget, der har kostet kommunen 7 millioner, kan være forgæves.

- Borgerne i Hørsholm bruger parken meget, og Hørsholm Kommune har lige brugt en masse penge på at renovere. Hvis man nu trækker tæppet væk under den almindelige vedligeholdelse, så kommer vi igen om fem-seks år og skal bruge et stort beløb til at renovere for. Det giver jo ingen mening, lyder det fra Michael Bjørn Nellemann, der er formand for Rungstedlundfonden.

Den omtalte renovering af haveanlægget ved Rungstedlund skal efter planen være klar til indvielse i september 2019, og hvorvidt vedligeholdelsen halveres vil blive afgjort til august, når kommunalbestyrelsen i Hørsholm mødes om budgetforhandlingerne.

Læs hele historien i dagens udgave af Frederiksborg Amts Avis

arrow Video og foto: Museum åbner for Blixen-magi
18. maj 2019 kl. 05:50 Opdateret: kl. 18:18
arrow Hård rock og hæder: Da Dronningen kom til Rungstedlund
09. april 2019 kl. 19:19 Opdateret: kl. 11:54

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede