31. juli 2021
Kom ned på apoteket og hør om »Remote Care« og få en gratis høreprøve.
Kom ned på apoteket og hør om »Remote Care« og få en gratis høreprøve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis høreprøve torsdag på Hørsholm Apotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis høreprøve torsdag på Hørsholm Apotek
Hørsholm - 16. september 2020 kl. 10:20
Af Lars Sandager Ramlow

I samarbejde med Din Hørespecialist inviterer Hørsholm Apotek til en gratis høreprøve torsdag den 17. september. Ved samme lejlighed kan man høre mere om Remote Care, der er en ny service, som giver høreapparatsbrugere mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. Teknikken, der netop er lanceret i Din Hørespecialist i Hørsholm, har været i støbeskeen gennem længere tid, men er blevet fremskyndet på grund af COVID-19.

Mange danskere prøver i øjeblikket at begrænse den fysiske kontakt, og det har ifølge Alex Panina, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Hørsholm, holdt mange borgere fra tilstrækkelig hjælp med høreapparatet. I den forbindelse er Remote Care særligt praktisk, fordi hørespecialisten kan justere høreapparatet nøjagtigt efter brugerens behov, mens brugeren sidder med høreapparatet på hjemme hos dem selv.

Han opfordrer derfor også alle interesserede til at komme og prøve. Hele arrangementet er gratis og uforpligtende. Man skal blot møde op på Hørsholm Apotek den 17. september mellem klokken 09.00 og14.00.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?