13. april 2021
Joachim Tick og hans butikschef Philip Tjørnvig gør klar til at åbne pop-up butik i Peter Beiers tidligere butik. Foto: Fred Jacobsen
Joachim Tick og hans butikschef Philip Tjørnvig gør klar til at åbne pop-up butik i Peter Beiers tidligere butik. Foto: Fred Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genial ide: Sådan slipper de ud af nedlukket butikscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genial ide: Sådan slipper de ud af nedlukket butikscenter

Fem butikker og indkøbscenter har fundet en genial vej ud af fortsat nedlukning

Opdateret 26. februar 2021 kl. 14:52
Hørsholm - 26. februar 2021 kl. 14:45
Af Fred Jacobsen

Butikschef Philip Tjørnvig sidder på hug og har gang i en batteridrevet skruemaskine, Leif Tick arbejder med en almindelig en af slagsen, og hans søn, Joachim Tick, sparker nogle brædder fra hinanden. Aktiviteter, der ligger en smule fra deres vante daglige arbejde i herretøjsbutikken Tick i Hørsholm Midtpunkt.

arrow Læs også: Hvad er din favorit: Afstemning om nyt navn til torvet

I de noget større lokaler inde ved siden af, hvor apoteket indtil for nylig har holdt til, er der linet op med masser af tøjstativer fyldt med tøj til kvinder og børn.

Forretningerne bag disse aktiviteter kunne indtil for nylig se frem til den lidt øv-agtige situation, at deres kolleger uden for centret kan åbne, mens de selv fortsat skulle sidde tilbage i et nedlukket center.

Låner ledige butikker

Det har Joachim Tick, Hørsholm Midtpunkt, lingerie-butikken Change, kvindetøjsforretningerne Vero Moda og Rough&Sweet samt børnetøjsbutikken Olfert & Ofelia fundet en genial vej ud af. De åbner pop-up butikker i ledige lokaler uden for det overdækkede center.

Tick flytter således ind i Peter Beier Ckokolades tidligere butik. Den er tom efter at chokoladevirksomheden er på vej til at rykke ind i centret med ny butik og café. Og de fire andre butikker sætter deres pop-up butikker op i ddet tidligere apoteks lokaler. Hørsholm Apotek er også flyttet ind i Hørsholm Midtpunkts overdækkede del.

Det betyder, at de fem centerforretninger mandag kan åbne deres outlets, når Hørsholms øvrige udvalgsvarebutikker efter to måneders nedlukning atter må tage imod kunder.

(Artiklen fortsætter under billedet...)

To generationer Tick - Joachim og Leif - har travlt med at få alt på plads til en uventet genåbning. Foto: Fred Jacobsen

Generøs mulighed

"Jeg er meget tilfreds," siger en glad Joachim Tick, der roser Hørsholm Midtpunkt for "generøst" at stille lokalerne til rådighed uden ekstra lejeudgifter. Han tog selv initiativ til løsningen og oplyser, at forretningerne kan køre pop-up indtil en forventet genåbning af indkøbscentret lige efter påske.

Forretninger forventer at kunne lange nogle gode tilbud ud til kunderne - især vintertøj, som mange forretninger er brændt inde med efter nedlukningen kort før jul.

arrow DEBAT: Midtpunkt ikke det samme uden små specialforretninger
04. april 2021 kl. 06:14 Opdateret: kl. 08:12
arrow Endelig: Nu er der dato for genåbning af Midtpunkt
23. marts 2021 kl. 08:55 Opdateret: kl. 11:09
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?