16. oktober 2021
Klinikejer Jacob Ebbesen (th.), Kongevejens Fysioterapi, har netop åbnet en inhouse klinik hos Fit&Sund, med navnet Kokkedal Fysioterapi og FCK-behandler Allen Da Silva, som fast fysioterapeut. Pressefoto
Klinikejer Jacob Ebbesen (th.), Kongevejens Fysioterapi, har netop åbnet en inhouse klinik hos Fit&Sund, med navnet Kokkedal Fysioterapi og FCK-behandler Allen Da Silva, som fast fysioterapeut. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fysioterapeut tager fat midt i træningscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fysioterapeut tager fat midt i træningscenter

Fit&Sund i Cirkelhuset får selskab af Kokkedal Fysioterapi og fysioterapeut Allen Da Silva

Opdateret 26. september 2021 kl. 07:26
Hørsholm - 26. september 2021 kl. 07:19
Af Morten Timm

Jacob Ebbesen, ejer af Kongevejens Fysioterapi, har nu åbnet en satellitklinik hos Fit&Sund i Cirkelhuset.

arrow Læs også: DEBAT: Ja til eget sundhedshus i Hørsholm

Den har fået navnet Kokkedal Fysioterapi og ansat fysioterapeut Allen Da Silva til at varetage de daglige behandlinger. Han er også tilknyttet fodboldklubben FCK som behandler.

"Med klinikken vil vi gerne give en hjælpende hånd til de borgere i området omkring Cirkelhuset. Samtidig føler vi os heldige at kunne lave en inhouse klinik hos Fit&Sund med byens bedste træningsfaciliteter," fortæller Jacob Ebbesen.

Varme og hygge

Han tilføjer, at det er i Fit&Sund's ånd, at kvalitet og faglighed går hånd i hånd med lidt blødere værdier som varme, hjælpsomhed og 'hygge'.

"Det er vores håb, at vi kan udvikle samarbejdet med Fit&Sund og lave et sundhedshus med fokus på sundhed, behandling og forebyggelse," oplyser Jacob Ebbesen.

Den nye satellitklinik vil være tæt forbundet med Kongevejens Fysioterapi, hvorfra man også vil udnytte de unikke træningsfaciliteter hos Fit&Sund.

arrow V og K begejstret for nyt projekt: Det kan fremtidssikre bymidten
23. april 2021 kl. 07:26 Opdateret: kl. 15:19
Rejser du til udlandet i år?