22. oktober 2019
Det er trist at skulle sige farvel til gode medarbejdere, siger kommunaldirektør Pernille Halberg Salamon. Foto: Allan Nørregaard
Det er trist at skulle sige farvel til gode medarbejdere, siger kommunaldirektør Pernille Halberg Salamon. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fyringer på rådhuset: Ni stillinger nedlægges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyringer på rådhuset: Ni stillinger nedlægges
Hørsholm - 30. november 2018 kl. 14:15
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til fyringer på rådhuset i Hørsholm. Kommunen skal ifølge budgettet nemlig spare fire millioner kroner årligt fra næste og årene frem på administrative effektiviseringer. Nu har direktionen lavet en handleplan, der ifølge en pressemeddelelse fra Hørsholm Kommune tager »de nødvendige skridt« for at tilpasse de administrative udgifter.

Kommunen oplyser, at handleplanen indeholder en samlet reduktion af administrative udgifter på i alt 5,7 millioner kroner i 2019 stigende til 8,5 millioner kroner årligt fra 2020 og frem.

- Direktionen har udarbejdet en handleplan, der imødekommer de administrative effektiviseringer. Vi har lagt vægt på, at initiativerne i handleplanen så vidt muligt understøtter kerneopgaven og er så meningsfulde som muligt. Det har været en vanskelig, men nødvendig prioritering, vi har foretaget, siger kommunaldirektør Pernille Halberg Salamon.

Handleplanen indeholder både effektiviseringer og konkrete besparelser. Der skal nedlægges ni fuldtidsstillinger på rådhuset.

- Handleplanen rummer tiltag, der skal bidrage til effektiviseringer og stillingsnedlæggelser i hele administrationen. Det er en trist situation, når vi af økonomiske årsager er nødsaget til at sige farvel til gode medarbejdere, siger Pernille Halberg Salamon.

Der er i alt 231 fuldtidsstillinger/årsværk på rådhuset. Kommunens årlige administrative udgifter er 145 millioner kroner.

qvist

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede