6. juni 2020
Frivilligecentret i Hørsholm søger frivillige tovholdere, som har lyst til at koordinere skralde-gå-ture i Hørsholms natur. Hørsholm Kommune donerer skraldetangen og andet udstyr. Arkivfoto
Frivilligecentret i Hørsholm søger frivillige tovholdere, som har lyst til at koordinere skralde-gå-ture i Hørsholms natur. Hørsholm Kommune donerer skraldetangen og andet udstyr. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige søges til at organisere skralde-gå-ture

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige søges til at organisere skralde-gå-ture
Hørsholm - 20. maj 2020 kl. 06:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgere i Hørsholm har blandt andet via de sociale medier efterlyst en mere organiseret indsats i kommunen for at samle skrald i naturen. Hørsholm Kommune er nu klar til at støtte borgernes initiativ.

Kommunen er parat til at stille en pakke med de nødvendige hjælpemidler som plastsække, handsker, affaldstænger og refleksveste til rådighed for de frivillige, som er klar til at gøre en indsats for at holde naturen ren. Kommunen vil også gøre det let for borgerne at komme af med affaldet, idet de fyldte affaldssække kan afleveres hos City Container ved Klædebo 9d, Hørsholm.

Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm bakker fuldt og helt op om initiativet og tilbyder husly og støtte til de borgere, som har lyst til at være tovholdere på opgaven.

- Naturfredningsforeningens årlige, store affaldsindsamling er desværre på grund af Coronaepidemien flyttet til september, så det er dejligt, at borgerne selv efterlyser handling og er klar til at gå i gang, siger leder ved frivilligcentret Tina Holkmann Gerling.

- Vi søger omgående 3-4 frivillige tovholdere, som vil påtage sig opgaven med at koordinere den frivillige indsats, hjælpe med planlægning af ruter og udlevering af hjælpemidler til affaldsindsamling. Det er vores helt klare fornemmelse bl.a. via kommunikationen på de sociale medier, at mange Hørsholm borgere gerne vil samle skrald, når de alligevel færdes i naturen. Vi vil gerne være med til at gøre det let for dem. Derfor bakker vi op om initiativet og tilbyder en håndsrækning til de frivillige, som vil være tovholdere, tilføjer hun.

Interesserede er velkomne til at kontakte Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm på tlf. 2926 2040 eller på mail: mail@frivilligcenterhorsholm.dk.

Man kan læse mere på www.frivillighorsholm.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?