16. januar 2019
Niels Møller sammen med Thorkild Gruelund (K) (tv.) og direktør Peter Orebo Hansen. Foto: Hørsholm Kommune
gallery icon

Se billedserie

Niels Møller sammen med Thorkild Gruelund (K) (tv.) og direktør Peter Orebo Hansen. Foto: Hørsholm Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige Niels hædret med pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige Niels hædret med pris
Hørsholm - 14. juni 2018 kl. 05:17
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det frivillige arbejde og Hørsholms frivillige ildsjæle blev fejret, da Årets Frivillige tirsdag blev kåret ved den årlige frivilligfest i Trommen.

- Tak for jeres indsats. Den er af uvurderlig betydning for fællesskabet. Hele kommunalbestyrelsen er taknemmelig for jeres indsats, og ligegyldig hvor, I gør et stykke arbejde, er det af største betydning, slog Thorkild Gruelund (K), formand for Social- og Seniorudvalget, fast, inden Årets Frivillige blev kåret.

I år gik titlen til Niels Møller, der gennem flere år har været frivillig flere steder i Hørsholm. Niels Møller er medlem af Seniorrådet og rådets forretningsudvalg, bestyrelsesmedlem og næstformand i Aktivhuset Selmersbo, formand for familiecykelløbet »Tour de Hørsholm« indtil 2017, hvor løbet indstillede sine aktiviteter, bestyrelsesmedlem i Hørsholm Senioridræt, medlem af bestyrelsen for Breelteparken samt medlem af Seniorrådets kontaktgruppe til Sport-, Fritid- og Kulturudvalget.

- Niels Møller er sekretær i Seniorrådet og et vigtigt medlem, og han yder en stor indsats, fremgår det af den indstilling af Niels Møller, Hørsholm Kommune har modtaget af næstformand i Seniorrådet og formand for Selmersbos bestyrelse, Jesper Lauritsen.

- Niels Møller yder i Selmersbo en stor indsats og er en af de vigtigste frivillige. Niels Møller er blandt andet en vigtig hjælper ved Selmersbos større arrangementer med såvel opsætning som nedtagning. Også i køkkenet er Niels en flittig hjælper, skriver Jesper Lauritsen endvidere.

Også i Hørsholm Senior Idræt er Niels Møller meget afholdt og yder et stort arbejde. Og der er ingen tvivl om, at Niels Møller har en stor lyst til at give en hjælpende hånd.

- Udover de mange tillidsposter er Niels Møller også frivillig hjælper ved Rungsted Kirkes mange arrangementer, tilføjer Jesper Lauritsen således om Niels Møller, der velfortjent modtog titlen som Årets Frivillige 2018.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk