21. august 2019
Kristin Arendt (K), der er formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, forstår godt, at beboerne på Christianshusvej er bekymrede. Men dialogen mellem grundejerforeningen Christianshusvej og Hørsholm Kommune er slet ikke slut, forsikrer hun.
Kristin Arendt (K), der er formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, forstår godt, at beboerne på Christianshusvej er bekymrede. Men dialogen mellem grundejerforeningen Christianshusvej og Hørsholm Kommune er slet ikke slut, forsikrer hun.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand: Vi lytter til naboerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand: Vi lytter til naboerne
Hørsholm - 11. september 2018 kl. 08:30
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At beboerne på Christianshusvej frygter for konsekvenserne, hvis deres vej skal bruges som tilkørselsvej til 200 nye boliger, forstår Kristin Arendt (K), der er formand for Miljø- og Planlægningsudvalget, godt.

arrow Læs også: Naboer til nye boliger frygter trafikkaos

- Jeg kan godt forstå, når man bor i et område som dette, at det ikke virker specielt tillokkende, at få mange andre uvedkommende biler ind på sit område, siger hun og erklærer sig samtidig parat til at indgå i yderligere dialog med grundejerforeningen Christianshusvej.

- Vi vil enormt gerne i dialog, men vi skal også have noget at tale om. Foreløbig har vi haft en føler ude hos beboerne, siger Kristin Arendt med henvisning til det dialogmøde, der blev holdt i maj mellem grundejerforeningen, Kristin Arendt og Joachim Bruus-Jensen fra Nordpartners, der rådgiver UTF Invest, som ønsker at udvikle området omkring Cirkelhuset nær Christianshusvej.

Ifølge Kristin Arendt forholder Hørsholm Kommune sig nu afventende til Nordpartners, der skal komme med et nyt oplæg oven på de input, der kom frem under dialogmødet.

- Meningen med formødet var at fange nogle af de problematikker, der måtte være, så entreprenøren har noget at arbejde med. Vi har endnu ikke set nogle ændringer fra entreprenøren, men dem afventer vi, og så er vi klar til at tage en ny runde, siger Kristin Arendt og fortsætter:

- Vi har vejret stemningen og lyttet til det, og når entreprenøren har et revideret oplæg, vi vil præsentere det for beboerne. Men vi kan ikke bestemme tempoet hos entreprenøren.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede