13. juni 2021
Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget, tager sammen med resten af udvalget imod lokale foreninger, der kan komme med input på næste møde.
Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sport-, fritid- og kulturudvalget, tager sammen med resten af udvalget imod lokale foreninger, der kan komme med input på næste møde.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreninger kan få taletid ved udvalgsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreninger kan få taletid ved udvalgsmøde

Sport-, fritid- og kulturudvalget holder åbent møde på onsdag den 16. juni

Opdateret 11. juni 2021 kl. 16:07
Hørsholm - 11. juni 2021 kl. 15:13

Sport-, fritid- og kulturudvalget i Hørsholm holder 16. juni klokken 16 dets første åbne møde i 2021, hvor borgere og foreninger kan tilmelde sig og få taletid for at præsentere en sag til udvalget og formand Nadja Maria Hageskov (K).

arrow Læs også: Tag med på Store Cykeldag og få ny bølle-viden

Udvalget besluttede i 2019 at holde to årlige møder for at komme tættere på borgere og foreninger. Det første møde blev holdt i februar 2020, men siden har corona-restriktionerne begrænset muligheden.

10 minutters taletid

Målet med møderne er at styrke dialogen og samarbejdet med kultur- og fritidsaktører i kommunen, ved at udvalget kan få præsenteret sager og emner direkte. Borgere og foreninger vil kunne få op til 10 minutters taletid til at fremlægge en sag for udvalget.

På baggrund af disse møder vil udvalgets medlemmer kunne bringe konkrete sager og forslag med ind i det politiske arbejde.

Tilmelding før mødet

Borgere og foreninger skal skrive til administrationen på kof-post@horsholm.dk senest dagen før mødeafholdelse og oplyse, om hvem der deltager på mødet, og hvilket tema der skal drøftes.

Eventuelt skriftligt materiale kan afleveres på mødet. Præsentation af konkrete sager og forslag skal være uden forberedelse for det politiske udvalg og administrationen. De konkrete sager og forslag som udvalget præsenteres for bliver ikke drøfte på de åbne møder.

jesl

arrow Sommerbold: Flere klubhold klar til DM i sandet
10. juni 2021 kl. 15:52 Opdateret: kl. 17:00
arrow Aflyst igen-igen: Ingen sankthansbål ved kirken
09. juni 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 15:29
arrow Truer dyrelivet: Robotplæneklippere vækker vrede hos borgere
09. juni 2021 kl. 07:36 Opdateret: kl. 15:33
Hvor langt tror du Danmark når ved EM