13. april 2021
Ismail Akram Ismail skal være med til et renoveringsprojekt på Frederiksberg.
Ismail Akram Ismail skal være med til et renoveringsprojekt på Frederiksberg.
Foto: Skou Gruppen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flygtninge kommer i virksomhedspraktik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flygtninge kommer i virksomhedspraktik
Opdateret 27. januar 2015 kl. 06:45
Hørsholm - 26. januar 2015 kl. 05:05
Af Julie Grothen

Når flygtninge skal integreres i Danmark, er det afgørende at komme ud på arbejdsmarkedet. Det bliver slået fast igen og igen.

I Hørsholm er Skou Gruppen A/S er en af de virksomheder, som er med til at påtage sig opgaven. Onsdag den 21. januar havde Ismail Akram Ismail, som er syrisk flygtning, sin første arbejdsdag som praktikant hos Skou Gruppen.

Det var mentor- og støttekorpset Restart, der hjalp Hørsholm Kommune med at finde en praktikplads til Ismail Akram Ismail. Efter en opringning fra Restart til Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann, var en praktikaftale hurtigt på plads.

- Vi stræber efter at finde en praktikplads inden for det område, som vores borgere tidligere har beskæftiget sig med i hjemlandet, så virksomheden også får et udbytte, siger Youssef Malla, der er mentor for 24-årige Ismail Akram Ismail, der har været i Danmark i tre måneder.

Han har netop fået en femårig midlertidig opholdstilladelse i Danmark med mulighed for forlængelse. I Syrien har han arbejdet i byggebranchen, da hans far er entreprenør i landet. Derfor er en praktikplads hos entreprenørvirksomheden en god mulighed for Ismail Akram Ismail.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?