6. juli 2020
Anders Elfving Navarro, Philip Bjerregaard Schrøder, August Haug Hartmann, Vitus Molbeck Rasmussen og Carl Filip Weller fejede al modstand til side i løbet af Danmarksmesterskaberne, hvor de vandt guld i U10 rækkerne. Privatfoto
Anders Elfving Navarro, Philip Bjerregaard Schrøder, August Haug Hartmann, Vitus Molbeck Rasmussen og Carl Filip Weller fejede al modstand til side i løbet af Danmarksmesterskaberne, hvor de vandt guld i U10 rækkerne. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot medaljehøst til tennisklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot medaljehøst til tennisklub
Hørsholm - 16. september 2019 kl. 13:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nylig lagde Fyn baner til Danmarksmesterskaberne for hold i tennis i landets bedste juniorrækker, og det blev en glædelig begivenhed for Hørsholm-Rungsted Tennisklub.

Klubben var flot repræsenteret med i alt fire hold på tværs af de forskellige juniorrækker, og da weekendens semifinaler og finaler var afviklet stod Hørsholm-Rungsted Tennisklub tilbage med imponerende 4 medaljer.

I Odense spillede klubbens U12 drenge, bestående af Christian Grønfeldt, August Schrøder, Oscar Weller, Christoffer Hassel og Sebastian Lund, mod Gentofte.

På trods af skader hos nogle af holdenes nøglespillere lykkedes det alligevel for drengene at presse Gentofte til det yderste.

De måtte dog måtte i sidste ende se sig besejret med 4-2 efter nogle gode og tætte kampe.

Det samme mønster viste sig under U14 pigernes semifinale mod HIK, som ligeledes måtte se sig besejret med 4-1 mod de senere Danmarksmestre fra HIK.

U14 pigernes hold bestod af Vilma Krebs, Mille Mørk, Sarah Suljadiz, Anna Schmidt og Anna Christiansen.

I den sidste holdkamp, der blev afviklet i Odense, var Hørsholm-Rungsted Tennisklubs U18 piger - Ida Hasselbalch, Johanne Svendsen, Cecilie Lyttik, Sofia Højer og Olivia Beck - oppe mod de stærke piger fra Lyngby og endnu engang måtte klubben strække våben i en ellers dramatisk holdkamp, der efter regn og udsættelse først blev færdigspillet om søndagen.

Dermed stod alle tre holdkampe om søndagen på bronzekamp, og her vendte lykkens gudinde sig i Hørsholm-Rungsteds favør.

Både U12 drengene og U14 pigerne vandt ganske overbevisende over henholdsvis Lyngby og Greve og sikrede sig dermed bronzemedaljer.

Hos U18 pigerne gik det væsentlig mere dramatisk til, da det efter holdkampen stod 3-3.

Dermed skulle holdet ud i en Golden Match Tiebreak for at sikre sig bronzemedaljen og dermed gøre rent bord i Odense om søndagen.

I Vester Skerninge kom guldet.

De yngste juniorer var i stedet for Odense rejst til Vester Skerninge på Sydfyn, hvor DM medaljerne i U10 rækkerne skulle fordeles.

Her fejede Hørsholm-Rungsted Tennisklubs U10 hold bestående af Anders Elfving Navarro, Philip Bjerregaard Schrøder, August Haug Hartmann, Vitus Molbeck Rasmussen og Carl Filip Weller al modstand til side i løbet af weekenden.

I lørdagens semifinale vandt drengene med sikre 5-1 over Skovshoved/HVT og dermed ventede KB's stærke hold i søndagens finale, efter at de havde vundet en meget tæt semifinale mod HIK.

Finalen blev dog aldrig så spændende som forventet. Efter endnu en stærk og flot indsats af de unge drenge vandt Hørsholm-Rungsted Tennisklub med hele 5-1, og dermed hentede drengene guld til Hørsholm-Rungsted Tennisklub.

Det var også en stolt klubchef, Alexander Rejnhold, der efter weekenden kunne gøre status.

- At vi kan komme hjem med fire medaljer fra DM i hold er noget, vi som klub skal være meget stolte af, og med lidt held var et par af bronzemedaljer blevet byttet ud med sølv eller guld. Klubben er i en rivende udvikling i øjeblikket og med en god og sund bredde, er målet, at weekendens resultater ikke skal være en enlig svale. Som vi siger i klubben; We win or we learn - og med den indgangsvinkel skal resultaterne nok komme, fortæller Alexander Rejnhold.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?