26. juli 2021
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire indbruds-anmeldelser på én weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire indbruds-anmeldelser på én weekend

I weekenden er der blevet anmeldt tre indbrud og et indbrudsforsøg fra Rungsted Kyst. Det oplyser Nordsjællands Politi mandag.

Hørsholm - 14. juni 2021 kl. 11:56
Af Sophus Zarrs Soelberg

I løbet af weekenden er der blevet anmeldt tre indbrud og et indbrudsforsøg fra Rungsted Kyst. Det oplyser Nordsjællands Politi mandag.

arrow Læs også: Overgreb mod pige: Mand kunne ikke styre sig

Det første indbrud blev anmeldt lørdag klokken 16.09, hvor en eller flere gerningsmænd i løbet af de foregående dage havde skaffet sig adgang til en villa på Esbern Snares Vej, hvorfra der blev stjålet smykker.

Weekendens næste anmeldelse kom lørdag nat. Denne gang drejede det sig om et indbrud på Valdemarsvej, hvor en eller flere gerningsmænd mellem lørdag eftermiddag og natten til søndag har brudt et vindue op og stjålet en pc og flere smykker.

Søndag eftermiddag modtog politiet endnu en anmeldelse fra Rungsted Kyst, da en villa på Bukkeballevej var udsat for et indbrud i løbet af de foregående dage. Her var en køkkendør blevet brudt op, hvorefter der igen blev stjålet smykker.

Weekendens sidste anmeldelse, som drejede sig om et indbrudsforsøg, kom fra Cristinavej. Her var listerne omkring en dør blevet pillet af, men det lykkedes ikke at skaffe adgang til huset.

arrow 19-årig på hospitalet efter uheld
16. juni 2021 kl. 11:05 Opdateret: kl. 11:05
arrow Se ugens politirapport: Sammenstød og indbrud
16. juni 2021 kl. 05:46 Opdateret: kl. 21:54
Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022