26. juni 2019
Vækst, sundhedsreformen og danskernes vilje til at arbejde var bare nogle af de emner finansminister Kristian Jensen (V) kom ind på, da han tirsdag lagde vejen forbi Trommen i Hørsholm.  Han glædede sig blandt andet over, at det er nemmere for folk over 65 at blive på arbejdsmarkedet. 	Soelberg
Vækst, sundhedsreformen og danskernes vilje til at arbejde var bare nogle af de emner finansminister Kristian Jensen (V) kom ind på, da han tirsdag lagde vejen forbi Trommen i Hørsholm. Han glædede sig blandt andet over, at det er nemmere for folk over 65 at blive på arbejdsmarkedet. Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finansministeren kom forbi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finansministeren kom forbi
Hørsholm - 17. januar 2019 kl. 13:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vækst, sundhedsreformen og danskernes vilje til at arbejde var bare nogle af de emner finansminister Kristian Jensen (V) kom ind på, da han tirsdag lagde vejen forbi Trommen i Hørsholm. Her var han indbudt til at tale for Venstre i Fredensborgkredsen, der dækker Hørsholm og Fredensborg.

Til arrangementet talte finansministeren blandt andet om vækst i Danmark.

- Dansk økonomi er inde i en højkonjunktur, og det har heldigvis sat sig positivt ude i hele Danmark, lød det blandt andet fra ministeren, inden han skulle tale.

I selve oplægget kom han ind på den stigende strøm af danskere, der kommer på arbejdsmarkedet, ligesom han fortalte om dele af sundhedsreformen, der ellers først blev officielt fremlagt onsdag.

Til arrangementet var også folketingskandidat i Nordsjælland, Kristian N. Jensen, og selvom politik er et alvorligt emne, fik de to herre lejlighed til at more sig over deres påfaldende lighed.

- Det er sjovt at komme op til en kollega, der hedder det samme som mig. Det har vi haft lidt sjov med, lød det fra finansminister Kristian Jensen, der efterfølgende lod vittighederne ligge og rettede blikket mod den danske økonomi.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede