17. oktober 2021
"Two Lions and a Castle" er den første af fire forestillinger i sæsonens 3ater+ serie, som præsenterer nyskabende scenekunst til ekstra lave priser. PR-foto
"Two Lions and a Castle" er den første af fire forestillinger i sæsonens 3ater+ serie, som præsenterer nyskabende scenekunst til ekstra lave priser. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En satirisk, skæv og grotesk fortælling om at lave scenekunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En satirisk, skæv og grotesk fortælling om at lave scenekunst

Dansk Danseteater opfører onsdag forestillingen 'Two Lions and a Castle' i Trommen

Hørsholm - 26. september 2021 kl. 08:36

Hvordan skaber man det perfekte show? Det spørgsmål har den israelske koreograf Roy Assaf i samarbejde med Dansk Danseteater skabt en hel forestilling om.

arrow Læs også: Prince-bassist er tilbage i Trommen

Roy Assaf har gennem årene lavet forestillinger med kompagnier i hele Europa, og Dansk Dansekompagni, hvis historie går tilbage til 1981, har som kulturinstitution opnået samme betydning for moderne dans, som Den Kongelige Ballet har for den klassiske ballet.

'Two Lions and a Castle' er en satirisk, skæv og grotesk fortælling, som kan opleves i Kulturhus Trommen på onsdag 29. september kl. 19.

Desperat havfrue

Roy Assaf er kendt for at forene det vanvittige med det alvorlige, og 'Two Lions and a Castle' er en ironisk kommentar til det gebet, det er at lave scenekunst.

I forestillingen møder publikum en række vidt forskellige skøre skæbner - fx en desperat havfrue og kvinder i slowmotion-galop - og snart tegner der sig et potpourri af små satiriske nedslag inspireret af koreografens iver efter at skabe den "perfekte forestilling".

Dans og performance

'Two Lions and a Castle' er ikke en klassisk danseforestilling, men placerer sig i et genrefelt mellem dans og performance, hvor dansernes stemmer er fokus.

'Two Lions and a Castle' er den første af fire forestillinger i sæsonens 3ater+ serie, som præsenterer nyskabende scenekunst til ekstra lave priser.

Billetter fra 45 kr. inkl. gebyr på trommen.dk

arrow Ægte flamenco-stemning i Trommen
30. september 2021 kl. 14:00 Opdateret: kl. 14:00
arrow Back to Back og Jonathan giver aldrig op
30. september 2021 kl. 08:23 Opdateret: kl. 08:24
arrow Danmarks største troubadur er tilbage: Serverer sange og anekdoter
27. september 2021 kl. 06:28 Opdateret: kl. 12:42
Rejser du til udlandet i år?