11. december 2018
Udover de mange stik fik Julie blandt andet også en albue i hovedet, hvilket gjorde, at hun brækkede et kindben og fik hjernerystelse. Derudover fik hun et piskesmæld, da hun ramte gulvet. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Udover de mange stik fik Julie blandt andet også en albue i hovedet, hvilket gjorde, at hun brækkede et kindben og fik hjernerystelse. Derudover fik hun et piskesmæld, da hun ramte gulvet. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksmand stak Julie 26 gange: Nu begynder mareridtet igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksmand stak Julie 26 gange: Nu begynder mareridtet igen
Hørsholm - 20. februar 2018 kl. 05:04
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er rædselsfuldt, og det er som at skulle gennemleve et mareridt igen.

Sådan siger 48-årige Julie fra Hørsholm om, at hun i dag igen skal tage plads i vidneskranken og fortælle om det voldelige overfald, som hendes eksmand udsatte hende for den 18. januar sidste år.

Det var ved afslutningen af et møde i Statsforvaltningen, hvor eksparret blandt andet havde diskuteret deres fælles søns forestående efterskoleophold og den fremtidige samværsordning, at den 45-årige eksmand pludselig trak en 25 centimeter lang stjerneskruetrækker frem, hvorefter han igen og igen huggede og stak den mod sin tidligere samlever.

Ifølge anklageskriftet blev den 48-årige kvinde ramt adskillige gange, og hun fik i alt 26 læsioner i forbindelse med overfaldet, hvor hun også pådrog sig et brækket kindben, en knækket tand, hjernerystelse, blodansamlinger i maven, en flækket overlæbe og et piskesmæld.

I august blev han fundet skyldig i overfaldet og idømt fem år bag tremmer, men nu skal Landsretten tage stilling til sagen, da både anklager og forsvarer har anket dommen.

- Jeg kan jo ikke sige, at jeg ikke har lyst til at stille op. Men det er anklageren, der har anket sagen, fordi han mente, straffen var for mild. Omvendt har forsvarsadvokaten ligeledes anket dommen og ønsket frifindelse, fortæller Julie.

På torsdag falder der dom i sagen ved Østre Landsret.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk