27. februar 2020
Den professionelle badmintonspiller Kasper Ødum bliver cheftræner på Sportsefterskolen Sjælsølunds nye badmintonlinje, som starter næste skoleår.
gallery icon

Se billedserie

Den professionelle badmintonspiller Kasper Ødum bliver cheftræner på Sportsefterskolen Sjælsølunds nye badmintonlinje, som starter næste skoleår.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterskole henter verdenseliten til ny badmintonlinje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterskole henter verdenseliten til ny badmintonlinje
Opdateret 13. september 2016 kl. 09:19
Hørsholm - 10. september 2016 kl. 05:37
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kasper Ødum, Tine Baun, Hans Kristian Vittinghus og Joachim Fischer er alle blandt den absolutte badmintonelite, og de skal også alle fra næste år fungere som badmintontrænere ved Sportsefterskolen Sjælsølund. Efterskolen har nemlig besluttet at oprette en ny badmintonlinje med 12-14 pladser, og det bliver Kasper Ødum, der skal lede den nye linje.

- Det er et par år siden, jeg havde den første indledende samtale med Kasper Ødum. Her på Sjælsølund vil vi gerne have, at der er kvalitet og stabilitet over hele linjen, og derfor kaster vi os ikke bare ud i at oprette nye linjer for at følge tidens trends. Nu er tiden inde til at starte en badmintonlinje, og det er et rigtig seriøst og ambitiøst projekt, vi starter, siger forstander på Sportsefterskolen Sjælsølund Jens Nissen, som er glad for at have tiltrukket de store badmintonnavne.

- Kasper Ødum bliver cheftræner, og han bliver suppleret i løbet af året af Tine Baun (3x All-England vinder), Hans Kristian Vittinghus (nummer 10 i verden) og Joachim Fischer (nummer 5 i verden og tidligere nummer ét i mix-doubles).

Cheftræneren, Kasper Ødum, glæder sig til at komme i gang.

- Jeg elsker at være her, skolen er som en stor legeplads. Derudover er det en fed alder at arbejde med, fordi eleverne er nået et punkt, hvor de har truffet et valg om at ville sporten. Man får virkelig chancen for at påvirke de unge mennesker, siger Kasper Ødum.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.