21. november 2017
Ombygningen af Trommen er i fuld gang, så der kan etableres fleksible sale og biograffunktion.
gallery icon

Se billedserie

Ombygningen af Trommen er i fuld gang, så der kan etableres fleksible sale og biograffunktion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyst biograf-notat er blevet lavet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyst biograf-notat er blevet lavet
Opdateret 21. september 2016 kl. 12:06
Hørsholm - 20. september 2016 kl. 06:09
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm Kommunes indretning af fleksible sale i Kulturhus Trommen, som fremover også skal rumme en biograf, har flere gange mødt kritik fra særligt formanden for Hørsholm Musikforening, Svend Erik Jensen, og senest også Annie Ritz Plamberg, der er engageret i Hørsholm Scenen. De to har tidligere i Frederiksborg Amts Avis kritiseret Trommens Musikchef Bina Hjorth for ikke at have udarbejdet et notat, der beviser, at hun har haft kontakt til filmdistributionsselskaberne Nordisk Film og AVC Kino. De to konkluderede, at det manglende notat beviste, at der ikke havde været kontakt mellem Hørsholm Kommune og filmdistributionsselskaberne. På trods af at Hørsholm Kommune ikke har notatpligt i sådanne sager, har Bina Hjorth nu alligevel udarbejdet et notat om kontakten mellem hende og de to selskaber. Notatet forelægges Sport-, Fritid- og Kulturudvalget på deres møde i morgen, men det er helt unødvendigt, mener næstformanden i udvalget, Henrik Klitgaard (R).

- Jeg synes, det er spild af ressourcer, at kommunale medarbejdere bliver ulejliget med at løse administrative opgaver, som der ikke er lovmæssigt krav til, at de skal løse, blot for at vi tilbagevise enkelte borgeres urigtige postulater, siger han.

Af notatet fremgår det, at Bina Hjorth har været i kontakt med både Nordisk Film og AVC Kino i efteråret sidste år, og at samtalerne har haft karakter af »praktiske spørgsmål til generelle tekniske og markedsmæssige vilkår for biografdrift.« Samtalerne har ifølge notatet blandt andet drejet sig om principper for booking og leje af premierefilm, generelt om biografmarkedet og drøftelser om teknisk udstyr. Og der er ifølge Henrik Klitgaard intet nyt i notatet.

- Der er ikke noget nyt i det notat, som vi ikke allerede er orienteret om, siger næstformanden, som blot konstaterer, at alt kører, som det skal.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk