17. april 2021
Flere af de børn, der går til ishockey i Rungsted Ishockey Klub, kan ikke hente deres nye spillertøj, for lageret er blevet tømt af en indbrudstyv. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Flere af de børn, der går til ishockey i Rungsted Ishockey Klub, kan ikke hente deres nye spillertøj, for lageret er blevet tømt af en indbrudstyv. Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlysning: Tyv har stjålet børns spillertøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlysning: Tyv har stjålet børns spillertøj

Flere børn i Rungsted Ishockey Klub savner deres nye spillertøj, for en tyv er stukket af med det meste af tøjet.

Opdateret 25. februar 2021 kl. 10:10
Hørsholm - 25. februar 2021 kl. 05:05
Af Ann-Sophie Meyer

Spillertrøjer, hættetrøjer, joggingbukser, overtræksbukser, vinterjakker, sokker, hoodies og meget mere. Lige nu fungerer bagagerummet i Mette Dreiers hvide Fiat Panda som udleveringspost for alle de børn i Rungsted Ishockey Klub, som lige for tiden ikke kan hente deres nye spillertøj i klubben på grund af coronasituationen. Og det har fungeret glimrende lige indtil mandag eftermiddag, hvor al tøjet pludselig var væk.

arrow Læs også: DEBAT: Hvor meget tæller børnenes trivsel?

- Jeg er så indebrændt. Jeg sov stort set ikke natten til tirsdag. Jeg er simpelthen så knust over, at det skal gå ud over børnene. De kan ikke komme på is for tiden, og nu kan de heller ikke få deres spillertøj. Det er jeg helt ødelagt over, siger Mette Dreier, der er medlem af Rungsted Ishockey Klubs bestyrelse og ansvarlig for klubbens spillertøj.

En del af det spillertøj, der er blevet stjålet, er med navn, nummer og logo på, så Mette Dreier påpeger, at meget af tøjet er helt ubrugeligt for personen, der har stjålet det.

- Der er noget af tøjet, der er med tryk, og der er noget, der er uden tryk. Det, der ligger i original emballage, har jo selvfølgelig en værdi. Men det meste er med tryk, og du kan ikke se på spillertrøjerne, at der er navn og nummer på, før du folder dem ud. Så vedkommende får sig virkelig en overraskelse, når han eller hun kommer hjem, fordi dem kan han eller hun da ikke andet end at pudse sin cykel med, siger Mette Dreier, og hun undrer sig over, at personen, der er brudt ind i bilen, ikke har stjålet hverken RayBan-solbriller, Armani-solbriller eller det hovedtøj til heste, som også lå i bilen.

Ingen tegn på indbrud

Det var mandag eftermiddag ved 16-tiden, da Mette Dreier skulle bruge sin bil, at hun opdagede, at noget var galt. Pludselig lå der en spillertrøje på forsædet, som ikke lå der, da hun søndag eftermiddag havde udleveret et par nye joggingbukser til en pige fra Rungsted Ishockey Klub. Og da hun åbnede bilens bagagerum, var tasken med spillertøjet væk.

- Det hele lå i en kæmpe sportstaske, som er så stor, at jeg ikke kan bære den, så jeg ved ikke, hvordan vedkommende er kommet herfra. Det er en kongeblå ishockeytaske, hvor der står »Bauer« med hvidt på siden, og så er der to hjul for enden og sådan et lille håndtag ligesom på en kuffert, når man skal på ferie. Den er over en meter lang, og den var helt fyldt, siger Mette Dreier, som stadig undrer sig over, hvordan tyven har fået adgang til bilen.

- Jeg ved ikke, hvordan vedkommende er kommet ind i den bil. Det kan jeg lige så godt sige. Det virker meget professionelt. Låsen er blevet dirket op. Det troede jeg ikke, at man kunne på moderne biler, men man kan intet se på bilen, siger Mette Dreier.

Efterlyser spillertøjet

I et ihærdigt forsøg på at få børnenes spillertøj tilbage, har Mette Dreier skrevet om episoden både på Rungsted Ishockey Klubs facebookside, på sin egen facebookside og i flere lokale facebookgrupper, og hun håber, at hendes besked når ud til den, der har spillertøjet.

- Jeg håber, at vedkommende finder ud af, at han eller hun er kommet til at tage nogle børns tøj, som de glæder sig til at få på, og jeg håber, at personen har lyst til at komme og aflevere det tilbage, siger Mette Dreier, som har en direkte besked til den, der har været på besøg i hendes Fiat Panda:

- Du kan aflevere tøjet hos Frederiksborg Amts Avis, stil det i min have, put det tilbage i bilen - du ved, hvordan man åbner den. Det ville være det bedste i hele verden, hvis tøjet bliver afleveret tilbage, og jeg er ligeglad med tasken, hvis det er det, det skal komme an på, siger Mette Dreier og tilføjer, at hun også gerne vil hente tøjet, hvis hun får et tip om, hvor det er.

- Det er også fint nok at kontakte mig og sige, hvor det står, og så skal jeg nok komme og hente det, siger hun.

Indbruddet i den hvide Fiat Panda er sket mellem søndag klokken 16 og mandag klokken 16, og bilen har stået parkeret ved Mette Dreiers privatadresse, da indbruddet fandt sted.

arrow Historisk kornlade skal være nyt museum
25. februar 2021 kl. 17:30 Opdateret: kl. 14:35
arrow Coronanedlukning: Annette ser sine børn digitalt
25. februar 2021 kl. 10:02 Opdateret: kl. 10:13
arrow Mor og datter blev dagens helte: Derfor delte de gratis pandekager ud
24. februar 2021 kl. 18:01 Opdateret: kl. 18:12
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?