1. august 2021
Jens-Christian Büllow, politidirektør, Nordsjællands Politi.
Jens-Christian Büllow, politidirektør, Nordsjællands Politi.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter bandeopgør: Politi intensiverer patruljering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter bandeopgør: Politi intensiverer patruljering
Hørsholm - 07. april 2019 kl. 15:39
Af Søren Arildsen

Efter lørdagens skudepisode på Rungsted Strandvej, hvor en 20-årig mand fra Nivå blev dræbt, og fire andre mænd såret, har Nordsjællands Politi Iværksat en tryghedsskabende indsats i Rungsted, hvor der er stillet en mobil politistation op ved havnen, ligesom der er intensiveret patruljering. Det fortæller politiet i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Offer for drab i Rungsted var tiltalt i sag om forbudt bande

- Sådan en hændelse, som vi så i går, er ganske uacceptabel, og vi har nu en vigtig opgave med at få genoprettet borgernes tryghed. Derfor sætter vi de nødvendige ressourcer af til både at få pågrebet de mulige gerningsmænd, efterforske sagen og være synligt til stede og til rådighed for de borgere, som måtte have brug for det, siger politidirektør Jens-Christian Bülow, Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om skyderiet klokken 18.03, og arbejdede aftenen og natten igennem intensivt på at sikre spor og finde frem til gerningsmændene. Der er fundet et skydevåben i området omkring gerningsstedet, og politiet oplyser, at der også er brugt en kniv ved episoden, da en af de mænd, som blev såret, har skader efter knivstik.

Nordsjællands Politi har endvidere fundet flere biler, som formodes at være brugt i forbindelse med skyderiet og med den påkørsel, som skete i forbindelse med episoden lørdag aften.

Der er indtil videre fortaget anholdelse af i alt 22 personer, hvoraf langt de fleste er løsladt igen. Fem personer bliver i eftermiddag klokken 15.00 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Hillerød.

Selvom det endelige motiv endnu ikke er fastlagt, så arbejder Nordsjællands Politi fortsat ud fra den hypotese, at der er tale om en konfrontation mellem medlemmer af to lokale, kriminelle netværk. Nordsjællands Politi har modtaget mange, gode henvendelser fra borgerne og vil fortsat gerne høre fra vidner eller andre, som har oplysninger om sagen. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114 eller ved den mobile politistation.

arrow Endnu en person er anholdt efter skuddrab i Rungsted
08. april 2019 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:44
arrow Politi: Dykkere er til stede ved Rungsted Kyst
08. april 2019 kl. 13:02 Opdateret: kl. 14:38
arrow Borgmester: Trygheden er udfordret
08. april 2019 kl. 08:33 Opdateret: kl. 20:42
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?